Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor En rahat benim! - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Şota, Kayseri'de konuk olduğu bir televizyon programında, Kayserispor'daki tesisler ve imkanlardan övgüyle söz etti.

        Kendisine her anlamda sonuna kadar destek olunduğunu ifade eden Şota, ''Çalıştığım kulüpte imkanlar çok iyi. Tesisler mükemmel. Kulüp başkanımız ve menajer Süleyman Hurma inanılmaz derecede bana yardımcı oluyor. Bu da benim işimi çok kolaylaştırıyor. Türkiye'nin en rahat teknik direktörü benim. Bana sadece çalışmak kalıyor. Ben de çok çalışıyorum ve işimi severek yapıyorum'' diye konuştu.

        Takımda kurduğu oyun sistemi hakkında bilgi vermek istemediğini, bu konunun kendi özelleri olduğunu ifade eden Şota, her maça rakibin özelliklerine göre hazırlandıklarını kaydetti.

        Kayserispor'da ilk kez teknik direktörlük koltuğuna oturan Şota, ''Futbolculuk mu zor? teknik direktörlük mü?'' sorusunu, ''Futbolcu olmak çok kolay, oynarken çok stresiniz olmuyor. Ama kenarda taktik verirken çok strese giriyorsunuz. Bence oynamak daha kolay, teknik direktörlük çok zor ve stresli bir iş'' diye yanıtladı.

        Türkiye'de futbolculuk yaptığı döneme göre futbol kalitesinin arttığını dile getiren Şota, o dönem takımlarda sahada 3 yabancı oyuncu bulunduğunu, şimdi bu sayının arttığını, Türk takımlarının son yıllarda çok kaliteli teknik adamlarla çalıştığını belirtti.

        Kayserispor'daki tesisleşmeden de övgüyle bahseden Şota, şöyle devam etti:

        ''Buradaki gibi tesisler, Avrupa'da bir veya iki takımda vardır. Benim çalıştığım AZ Alkmaar'da saha var ama böyle tesisler yok. Hele yeni yapılan tesisler çok güzel. Her gün yeni yapılan binaya gidip bakıyorum ve çocuk gibi seviniyorum. Çalışma şartlarımız çok iyi. Bize düşen tek görev çalışmak. Takım olarak iyi çalışacağız, çok fazla emek harcayacağız. Taraftarlarımızdan da destek bekliyoruz. Sadece 3 büyüklerin maçında değil, tüm maçlarımızda taraftar desteğini görmek istiyoruz.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa