Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Bucaspor Buca Cimbom'a bileniyor! - Futbol Haberleri

        Galatasaray maçı hazırlıklarına Yeni Buca Stadı'nda yaptığı antrenmanla devam eden Bucaspor'da Teknik Direktör Uygun, antrenman sırasında gazetecilere açıklamada bulundu. Kulüp olarak ilk defa mücadele ettikleri Spor Toto Süper Lig'de, takım olma yolunda zamanın kendi lehlerine işlediğini söyledi.

        Taraftarların desteği ve futbolcuların gayretiyle iyi yolda olduklarını ifade eden Uygun, sözlerini şöyle sürdürdü:

        ''8-10 haftadan önce takım kurgusunu kurmanın zor olduğu bir durumda Bucaspor olarak sahada iyi bir takım izlenimi veriyoruz. Bu da bizim adımıza sevindirici. Önümüzde Galatasaray maçı var. Beşiktaş'ın ardından Galatasaray'ı İzmir'de ağırlayacağız. Bu nedenle taraftarımızda, camiamızda ve futbolcularımızda heyecan var. Anadolu takımları büyük takımları ara sıra, büyük takımlar da Anadolu takımlarını her zaman yenmiştir. O ara sıra yendiğiniz zaman size büyük haz ve mutluluk verir ve moral olur. Bize moral kaynağın olabileceği ortamda biz de galip gelmek istiyoruz. Sahada iyi mücadele eden, Bucaspor camiasını mutlu edecek, futbolun güzelliklerini yansıtabilecek iyi bir maçı seyircilere izleteceğiz diye düşünüyorum.'

        Uygun, Galatasaray'ın çok yetenekli futbolculardan kurulu olduğunu belirterek, ''Baştan beri yaşadığı kaostan çıktıklarını son maçta gösterdiler. O yüzden zor olacak. Biz onların form durumuna değil, oyun mantalitemizi sahaya nasıl yansıtırız ona bakıyoruz'' dedi.

        Ligin 9. haftadan sonra şekilleneceğini ifade eden Uygun, ''Spor Toto Süper Lig bundan önceki oynanmış tarihindeki en zorlu ligini yaşıyor. Hemen hemen her kulübe 30 trilyona yakın para girdisi var. Bununla birlikte yıllardan beri tecrübesiyle mücadele eden takımlar doğru yabancı transferleri yaparak ligin kalitesinin artmasını sağladı'' diye konuştu.

        FUTBOLCULAR

        Bucasporlu Ragıp, Galatasaray'ın gücünün herkes tarafından bilindiğini ancak kendilerinin de iyi yolda olduğunu belirterek, kendi seyircilerinin önünde en iyi sonucu alacaklarını söyledi.

        Musa Aydın ise her geçen gün daha iyi duruma geldiklerini, Galatasaray maçını istedikleri şekilde sonuçlandırmak istediklerini kaydetti.

        Geçen sezon Kasımpaşa'da forma giydikten sonra bu sene Bucaspor'a transfer olan Ali Güneş de ligde zamanla çok iyi yerlere geleceklerini belirterek, Galatasaray maçının zor geçeceğini ancak sürpriz yapabilecek kadar iyi bir ekip olduklarını ifade etti.

        Çalışmalara geç başladığı için daha çok maç oynaması gerektiğini söyleyen Ali Güneş, teknik direktör Bülent Uygun'un görev vermesi halinde oynamaya hazır olduğunu sözlerine ekledi.

        ANTRENMAN

        Teknik Direktör Bülent Uygun idaresinde yaklaşık 1,5 saat süren antrenmana, sezon başındaki Hollanda kampında sakatlanan Serkan ve Zafer'in yanı sıra geçen yıldan sakatlıkları olan Berkay ve Erman katılmadı.

        Kalecilerin ayrı çalıştığı idmanda, ikili mücadele sonunda Ediz ile Manucho arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

        Öte yandan çalışmada dizine bir darbe alan Koray çalışmayı yarım bıraktı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa