Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Tavşanlı Linyitspor Ada Stadı'nda sona doğru! - Futbol Haberleri

        AK Parti Kütahya Milletvekili Hüsnü Ordu, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Belediye Başkanı Mustafa Güler ve kulüp başkanı Mustafa Çokuslu, statta inceleme yaptı.

        Ordu, burada yapılacak işler için yaklaşık 1 milyon liralık maliyet hesaplandığını ve el birliğiyle bunun üstesinden geleceklerini söyledi. Zeminle ilgili gecikme süreci yaşandığını belirten Ordu, ''Yapılacak işlerin hacmi çok büyük. Samsunspor maçına yetiştirilmesine çalışılıyor. İhaleyi alan kişilerin işlerini takip ederek yapmalarını bekliyoruz'' dedi.

        Hatipoğlu da zemin sorunları ve hava koşullarının çalışmaların planladığı gibi ilerlemesini engellediğine dikkati çekerek, statta beton ve demir işlerine devam edildiğini anlattı.

        Çokuslu, statta yapılması gereken çalışmaların sonuna yaklaşıldığı sırada inşaat ihalesinin feshedildiğini, bunun üzerine yeni sözleşme imzalandığını bildirdi.

        Sahada yapılması istenen 42 metre boy, 23 metre en ve 2.65 metre yüksekliğindeki temel kasasına olumsuz hava koşulları nedeniyle başlanamadığını dile getiren Çokuslu, ''Stadımızın bir an önce tamamlanmasını istiyoruz. Çalışmalarımızda kamu kurum ve kuruluşlarımızın araçlarını yeri geldiğinde kullandık. Emeği geçen herkese teşekkür ederim'' diye konuştu.

        Çokuslu, stadın Samsunspor ile 17 Ekim'de oynanacak karşılaşmaya yetiştirilmeye çalışıldığını, aksi halde takımın maçlarını Kütahya Dumlupınar Stadı'nda yapmaya devam edeceğini belirtti.

        MERSİN İDMANYURDU TEKNİK DİREKTÖRÜ'NE YAPILAN SALDIRI

        TKİ Tavşanlı Linyitspor Kulübü Başkanı Mustafa Çokuslu, aynı ligde mücadele ettikleri Mersin İdmanyurdu takımının teknik direktörü Yüksel Yeşilova'ya, Samsunspor maçında yapılan bıçaklı saldırıyı kınadı.

        Çokuslu, yeşil sahalara bu tür görüntülerin yakışmadığını ve spor sahalarında asla şiddet görmek istemediklerini ifade ederek, ''Bu çirkin saldırıyı nefretle kınıyoruz. Başta Yüksel Yeşilova'nın şahsı, ailesi ve tüm Mersin İdmanyurdu camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz'' dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa