Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Orduspor Hedef gruplar! - Futbol Haberleri

        Türkmen, Ziraat Türkiye Kupası maçlarının ilkini kendi sahalarında 22 Eylül Çarşamba günü İskenderun Demirçelikspor ile oynayacaklarını söyledi.

        Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye Kupasını önemsediklerini kaydeden Türkmen, ''Türkiye Kupasında hedefimiz ilk olarak gruplara kalmak, daha sonra gruplardan başarı göstererek herkesin arzu ettiği kupaya ulaşmak'' diye konuştu.

        Orduspor'un güçlü ve zengin bir kadroya sahip olduğunu, Türkiye Kupası maçlarında da zorlanmadan oyununu oynayacağını ifade eden Türkmen, ''Orduspor olarak bu kupayı önemsediğimizin herkes tarafından bilinmesini istiyoruz. Geçen yıl bu kupa sayesinde Galatasaray ve Ankaragücü gibi takımlar Ordu'ya gelmişti. Bu yıl neden dört büyük takımlardan Ordu'ya gelen olmasın. Biz öncelikli olarak elimizden gelen her şeyi yapacağız. İnşallah geçen yılki başarıdan daha fazla başarı elde ederiz'' dedi.

        Türkmen, Ziraat Türkiye Kupası'nın ayrıca ek bir gelir kapısı olduğunu da ifade ederek, ''Kazandığımız her maç sonrasında kulübümüzün kasasına para girecek. Olaya bu yönden de ciddi olarak bakıyoruz'' ifadelerini kullandı.

        Nedim Türkmen, 22 Eylül Çarşamba günü oynayacakları İskenderun Demirçelikspor maçını mutlak kazanacaklarına inandıklarını sözlerine ekledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa