Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Akhisar tam gaz! - Futbol Haberleri

        Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Atilla Özcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Bank Asya 1. Lig'e alışma evresinde olduklarını ifade etti.

        Ligde geride kalan 3 haftada galip gelemediklerini, ancak yenilgiye de uğramadıklarını belirten Özcan, Denizlispor maçıyla birlikte galibiyetler serisine başlamak istediklerini söyledi.

        Özcan, yeni transfer olan Diego Costa Lima, Maxwell Ofuyah ve Tarek Amer'in ligdeki maçlarda henüz kadroda kendilerine yer bulamamasına ilişkin şunları kaydetti:

        ''Bu üç oyuncu da bireysel oyun üzerine kurulu tekniğe sahip. Bizim kadromuz ise takım halinde oynayan futbolculardan kurulu. Bu oyunculara, alışma ve adaptasyon süreci zarfında kadroda yer vermedim. Alışma sürecinin tamamlandığını anladığım zaman, formayı hak eden herkes kadroda yer alacaktır. Geçen hafta Karşıyaka maçında Serkan Gaşi'yi de ilk kez kadroya aldım ve Gaşi kariyerinde ilk kez Bank Asya 1. Lig'de forma giyme şansı buldu. Yine bu hafta bugüne kadar ligde hiç forma şansı bulamayan bir oyuncumuza şans verebilirim.''

        Diğer yandan Akhisar Belediyespor, Uşak Özel İdarespor ile yaptığı antrenman maçını 2-1 kazandı.

        Akhisar Belediyespor-Denizlispor maçı 18 Eylül Cumartesi günü saat 16.00'da Akhisar Belediye Stadı'nda oynanacak.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa