Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Hedefimiz 2'de 2! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş'ın Brezilyalı futbolcusu Tabata, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, kısa sürede hem ligde hem de Avrupa'da önemli maçlara çıkacaklarını ifade ederek, ''Öncelikle CSKA Sofya maçını kazanarak UEFA Avrupa Ligi'ne iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Avrupa'daki hedeflerimize ulaşmak için öncelikle bu maçtan galibiyetle ayrılmamız gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

        CSKA Sofya maçının ardından Türkiye'nin en önemli karşılaşmalarından birine çıkacaklarını hatırlatan Tabata, ''Fenerbahçe'nin zor durumda olduğunu ve derbiyi bir çıkış olarak gördüklerini biliyoruz. Kazanmak için oynayacaklar. Ancak bizim performansımız da çok iyi. Kadıköy'e galibiyet için gideceğiz. Hafta sonu büyük bir derbi olacak ve inşallah beklediğimiz gibi her iki maçı da kazanan taraf olacağız. Büyük hedefler koyduk, başarılı olmak istiyoruz'' diye konuştu.

        Kendi performansının da iyi olduğunu ifade eden Tabata, ''Her maçta olduğu gibi bu iki karşılaşmada da görev yapmak ve kazanmak istiyorum'' dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa