Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Sağlam ilk defa! - Futbol Haberleri

        Uğur USLUBAŞ / BURSA (AHT)

        Genç teknik adam herkesin ilk 11 de görmeyi tahmin ettiği yıldız oyuncu Sercan Yıldırım'ı yine kulübeye mahkum edince. Başta taraftar olmak üzere herkesi şaşırttı.

        Bu sezon yenilgisiz liderliği getiren en önemli hücum silahı Sercan'ı ilk 11'de başlatmayan teknik adam Sercan yerine Nunez'e şans verdi. Ancak arjantinli futbolcu kilo fazlası nedeniyle ağır kalıp sahada sırıtınca gözler kulübede oturan genç yıldız Sercan Yıldırım'a çevrildi. Ertuğrul Sağlam 65. dakikaya kadar genç yıldızı oyuna sokmadı. Sezon başından bu yana yükselen form grafiğiyle dikkat çeken Batalla yerine Hazırlık kampında geçirdiği sakatlık nedeniyle takımla birlikte çalışma fırsatı bulamayan İnsua'da bu örnemli maçta Sağlam'ın ilk 11 arasında şans buldu. Ancak tangocu güçlü Valencia defansı arasında varlık gösteremeyince gözler Batalla'yı aradı. Her maç forvette rotasyon yapan Sağlam, Süratli, ani hızlanma özelliği ve adam geçmedeki üstün kapasitesi ile dünya standartlarında bir yıldız adayı olan ve uzun süredir bu maça konsantre olan Sercan Yıldırım'ı birkez daha yedek bırakıp fiziken hazır olmayan Nunez'i tercih edince tepki aldı.

        TEKNİK HEYET VE OYUNCULARA GÜVENİYORUZ

        Bursaspor Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yazıcı, UEFA Şampiyonlar Ligi C grubunda dün akşam oynanan Valencia karşısında alınan 4-0'lık mağlubiyet nedeniyle kimsenin karamsarlığa kapılmamasını istedi. Yazıcı, "Bu takım zorlukların üstesinden gelmeyi bilir." dedi. Henüz işin başında olduklarının altını çizen Yazıcı, "Kimse karamsarlığa kapılmasın. Daha önümüzde 5 karşılaşma var. Bu takım zorlukların üstesinden gelmeyi bilir.Ben inanıyorum ki, bu karşılaşmadaki eksikliklerimizi görüp önümüzdeki maçlarda daha farklı olacağız. Hedefimiz Valencia maçını kazanarak Şampiyonlar Ligi`ne moralli başlamaktı. Ancak yine de kaybedilmiş bir şey yok. Teknik heyet ve oyuncularımıza güveniyoruz." Diye konuştu. Karşılaşmadan saatler önce taraftarların stadı doldurarak Şampiyonlar Ligi heyecanını doyasıya yaşadığını belirten Yazıcı, "Karşılaşma öncesi stattaki atmosferi görünce Bursaspor`un Şampiyonlar Ligi`ne ne kadar yakıştığını daha iyi anladık. Her zaman kendileriyle gurur duyduğumuz taraftarımız büyüklüğünü yine gösterdi. Böyle bir taraftara sahip olduğumuz için de çok mutluyum. İnşallah bu büyük taraftara güzel sonuçları da yaşatacağız."dedi.

        ERTUĞRUL SAĞLAM İŞİNİ ÇOK İYİ BİLİYOR

        Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'ın, maça Sercan ve Battalla ikilisiyle başlamamasının eleştirilmesi konusunda ise Bursasporlu yönetici İrfan Koç, başarılı teknik direktöre sahip çıktı. Sağlam'ın işini çok iyi bildiğini ve çok iyi yaptığını vurgulayan Koç,"Ertuğrul Sağlam, şampiyon olduğumuz sene Beşiktaş karşısında Ömer Erdoğan'ın maçın sonunda oyuna sokmuş ve kazanmıştı. O gerçekten işini çok iyi biliyor. İşine vakıf. Ona çok güveniyoruz. Oyuncu tercihlerine herkes sayfı göstersin."dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa