Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Manisaspor Tarzan 'yeni'siyle! - Futbol Haberleri

        Tarık Almış Spor Tesisleri'nde hazırlıklarını sürdüren Manisaspor'da futbolcular, cuma günü oynayacakları Trabzonspor maçında yeni bir sayfa açmayı hedefliyor.

        Süper Lig'de geçen sezon Kayserispor formasıyla ''Gol kralı'' olan ve bu sezon Manisaspor'a transfer edilen Ariza Makukula, ligde dört maçın kaybedildiğini, ancak geriye dönüp bakmanın bir anlamı olmadığını söyledi.

        Teknik direktör değişikliğinin takıma olumlu bir hava getirdiğini ifade eden Makukula, şunları kaydetti:

        ''Hep beraber negatif havayı yıkıp pozitif bir hava getireceğiz. Galibiyet serisine başlayacağız. Trabzonspor, son maçını farklı şekilde kazandı. Bu nedenle kendilerine özgüvenleri üst seviyede, ancak onların durumu bizi ilgilendirmiyor. Bizi kendi durumuz ilgilendiriyor. Bu maça 3 puan için çıkacağız.''

        Isaac de lige kötü bir başlangıç yaptıklarını, ancak bunun, bundan sonra da kötü olacağı anlamına gelmediğini ifade etti.

        Yeni teknik direktörleriyle birlikte, daha iyi günler göreceklerine inandığını dile getiren Isaac, ''Trabzonspor büyük bir kulüp, ama biz onlara sürpriz yapacağız'' dedi.

        ''KARAMAN, KRİTİK DURUMLARIN HOCASI''

        Murat Erdoğan ise takım olarak en kısa zamanda toparlanmak istediklerini belirtti.

        Bulundukları konum itibariyle oynadıkları rakibin ismine bakacak durumlarının kalmadığına işaret eden Murat Erdoğan, ''Bu açıdan Trabzon maçıyla çıkış yakalamak istiyoruz. Ardından kendi sahamızda iki maçımız var. Onlardan da kayıpsız geçersek sıkıntılar geride kalır'' diye konuştu.

        Erdoğan, eski teknik direktörleri Hakan Kutlu'nun takım için elinden geleni yaptığını, takımın başına geçen Hikmet Karaman'ın da en iyisi için çalışacağını ifade ederek, ''Onun tecrübelerinden faydalanacağız. Daha önce de bu tür kritik durumlarda çok iyi sonuçlar elde etmiş bir hoca. İnşallah burada da iyi bir çıkış, ivme yakalarız. En kısa zamanda iyi bir puan yakalarız'' dedi.

        Takımın yeni oyuncularından Gökhan Emreciksin de Trabzonspor'un her takım için zor bir deplasman olduğunu, ancak Trabzon'dan puan alabilecek kaliteye sahip olduklarını ifade etti.

        Trabzon'dan alınacak bir galibiyetin kendilerini hayata döndüreceğini belirten Gökhan Emreciksin, ''Yeni hocamızla birlikte yeni bir sayfa açıyoruz. Artık geçmişi unutup önümüze bakmamız lazım. Oynayacağımız takımın kim olduğu artık önemli değil. Manisaspor'un başarısı için terimizin son damlasına kadar sahada mücadele edip, istediğimiz neticeyi alacağız'' değerlendirmesini yaptı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa