Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Tecrübe meselesi! - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR

        Beşiktaş’ın tecrübeli file bekçisi Rüştü Reçber, Radyospor’a konuştu. Kaledeki rekabeti yorumlayan başarılı eldiven, “Hakan da Cenk de çok iyi kaleciler. Her ikisi de çok iyi performans gösterdiler. Benim avantajım ise tecrübe. Ve tecrübe her zaman kazanır.

        Şu anda birinci önceliğimiz CSKA Sofya maçı. Fenerbahçe’yi daha sonra düşünmek gerekiyor. Derbilerin favorisi olmaz. Beşiktaş’ın daha iyi konumda olduğu gözüküyor; Fenerbahçe ise sıkıntılı bir süreç yaşıyor. Saracoğlu’nda galibiyet için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi. Avrupa Ligi’ni de değerlendiren Rüştü, “İyi bir kadro oluşturduk. Ama, buna dayanarak ‘Avrupa Ligi’nde şampiyon olacağız’ diyemeyiz. Şu anki hedefimiz Avrupa Ligi’nde gelebileceğimiz en iyi yere gelebilmek. Şu anda kupayı alırız diyemem; ama Avrupa Ligi’nde iyi yerlere geliriz” ifadelerini kullandı.

        BURSA’YI 2. PLANA ATTI

        Rüştü, Q7 ve Guti’nin Beşiktaş’taki mutluluklarını sahaya yansıttıklarının da altını çizerken, “Guti Real’de, ben Barcelona’da oynadım. Zaman zaman

        birbirimize takılıyoruz. Şampiyonluk konusunda ise 3 büyük takımda bizim rakibimiz. Tecrübelerime göre söyleyeyim 4 büyükler her zaman bu yarışın içerisinde olur; belli bir döneme kadar Bursaspor ve Kayserispor da bu yarışı zorlayacaktır” dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa