Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 3. Lig İyi mücadele ettik! - Futbol Haberleri

        Başkan Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, sahalarında yaptıkları İnegölspor maçından 0-0 berabere ayrıldıklarını hatırlatarak, kulübe destek verildiği takdirde futbolcuların yapamayacağı bir şeyin olmayacağını söyledi.

        Korkmaz, şunları aktardı:

        ''Bu takımın neler yapabileceğini herkes görüyor. Bizim hakikaten bir şey söylememize gerek yok. Futbolcularımız saha da çok iyi mücadele etti. Maddi destek gördüğümüz taktirde inanıyorum ki çok şey değişecek. Cuma günü Bayrampaşa ile karşılaşacağız. Malatyalı taraftarlarımızdan da bizlere destek vermelerini bekliyoruz.''

        Teknik direktör Mustafa Taşar ise ilk yarı oyun anlamında tam olarak istediklerini sergileyemediklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

        ''İkinci yarıda ise istediklerimizi sahaya yansıtabildik. Mücadeleye dönük bir oyun oldu. Galip gelebilecek taraftık. Ancak 1 puanla sahadan ayrıldık. Şimdi önümüzdeki Bayrampaşa maçına bakacağız.''

        Takım kaptanı Mehmet Yoldaş da iyi mücadele ettiklerini belirterek, ''İnegölspor ligin iyi takımlarından ve şampiyonluk parolasıyla lige başladılar. 1 puan aldığımız için mutluyuz. Önümüzde Bayrampaşa maçı var. Tüm çalışmalarımız bu maçtan galip gelmek için olacak'' dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa