Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Denizlispor "Umutlarımızı hiç yitirmedik" - Futbol Haberleri

        Hakan Kutlu, sahalarında oynayacakları Kasımpaşa maçını kazanarak, galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.

        Denizlispor, Kasımpaşa maçının hazırlıklarını, Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'ndeki antrenmanla sürdürdü. Futbolcular, tesislerdeki salonda güç çalışması ve sahada teknik direktör Kutlu yönetiminde çift kale maç yaptı. Antrenmana, sakatlığı devam eden Güray katılmazken, hafif sakatlığı bulunan İbrahim Ege koşu yaptı.

        Kutlu, antrenman sonrasında gazetecilere yaptığı açıklamada, Kasımpaşa maçını, taraftarların da desteğiyle mutlaka kazanmak istediklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

        ''Kayserispor maçıyla başlayan, Diyarbakırspor'la devam eden, Ankaraspor hükmen galibiyeti ile son bulan bir serimiz vardı. Bunu devam ettiremedik. Ancak, sahamızda karşılaşacağımız Kasımpaşa, yenebileceğimiz bir rakip. Bu maçı alarak yeni bir seri yakalamak istiyoruz. Kasımpaşa maçından alacağımız 3 puan, önümüze umutla bakmamızı sağlar. Biz umutlarımızı hiç yitirmedik.''

        Hakan Kutlu, Galatasaray'ın eski başkanlarından Özhan Canaydın'ın vefatından duyduğu üzüntüyü de ifade ederek, ''Türk sporuna hizmet etmiş çok önemli bir insandı. Çok düzgün ve örnek bir kişilikti. Kendisine Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum'' dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa