Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği Gençler'de gergin idman! - Futbol Haberleri

        Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde 1,5 saat süren antrenman, yardımcı antrenör Serdar Dayat yönetiminde gerçekleştirildi. İdmana, sakatlıkları süren Alparslan, Mahmut ve Harbuzi katılmadı. Boşnak oyuncu Ivan Radeljic hafif koşuyla çalışmayı tamamladı.

        Antrenmanda, girdiği bir ikili mücadele sonrasında Serkan Çalık yerde kaldı. Sağlık ekibi ve kulüp doktoru Savaş Kudaş, Serkan'a ilk müdahaleyi sahada yaptı. Oyuncunun eline basıldığı ve bileği üzerindeki damarının patladığı öğrenildi. Serkan, bileğinin sarılmasının ardından çalışmaya devam etti.

        Öte yandan, Hırvatistan'da futbolcu izleyen teknik direktör Thomas Doll ve yardımcı antrenör Ralf Zumdick idmanda yer alamadı.

        Kırmızı-siyahlı futbolcular, koordinasyon çalışmasının ardından yarı sahada, topla dayanıklılık çalışması gerçekleştirdi.

        Bu arada, geçen haftaki Sivasspor maçında sarı kartlarla cezalı duruma düşen Orhan ve Aykut, Diyarbakırspor'a karşı forma giyemeyecek. Bu futbolcuların yanı sıra sakatlıkları süren Mahmut, Harbuzi ve Alparslan'ın da kadroda olmayacakları, Radeljic'in ise maça yetiştirileceği bildirildi.

        İDMANDA GERGİNLİK

        Antrenmanda, kaleci Serdar ile genç oyuncu Abdülhamit arasında bir pozisyon sonrasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

        Dayanıklılık çalışması sırasında topla buluşan Abdülhamit'e, kaleci Serdar çok sert girdi. Serdar'ın, pozisyonun ardından hiçbir tepki vermeyen ve çalışmaya dönen Abdülhamit'e küfür ettiği duyuldu.

        Gençlerbirliği, Diyarbakırspor maçı hazırlıklarını yarın akşam yapacağı antrenmanla sürdürecek.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa