Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Baros çıldırdı! - Galatasaray Haberleri

        GAZETE HABERTÜRK / ÖZEL HABER / Erhan TELLİ

        Galatasaray’da, Trabzonspor mağlubiyetinin ardından Fenerbahçe derbisi öncesinde yapılan ilk antrenmanda, sinirlerin gergin olduğu ortaya çıktı. Pazartesi sabahı Florya’da gerçekleştirilen çalışmada Trabzon’da 90 dakika forma giyen oyuncular hafif bir ter idmanı yaparken, bu maçta sonradan oyuna giren ve hiç oynamayan yedek futbolcular ise dar alanda çift kale maç yaptı.

        Çalışma sırasında kendi takımında forma giyen oyuncuların isteksiz tavırlarını gören ve diğer takıma yenilince sinirinden çılgına dönen Milan Baros’un, antrenman sonrasında öfkeli bir şekilde soyunma odasına giderek kapıları teklemediği ve güçlükle sakinleştirildiği öğrenildi. Takım arkadaşlarını koşmamakla suçlayan ve kapı camını kırdığı öğrenilen Baros’u o sırada ter idmanını tamamlayarak masaj salonundan sesleri duyup koşan diğer takım arkadaşları yatıştırdı.

        BAŞKA BİR SEBEP VAR MIYDI?

        Baros’un gösterdiği tepkiye önce bir anlam veremeyen takım arkadaşları Çek golcüyü sakinleştirerek dışarı çıkardı. Sakin yapısıyla tanınan ve ilk defa Florya’da bu şekilde davranan Baros’un başka bir duruma mı sinirlendiği sorusu gündeme geldi. Ancak Trabzonspor mağlubiyetinin ardından çok üzüldüğü ifade edilen Baros’un olayın sonrasında sessiz kalması dikkat çekti.

        FENER HIRSI

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa