Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor Bursa devrim yapar! - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Antalyaspor teknik direktörü Özdilek, "Bursaspor'un yürekten başarılı olmasını istiyorum" dedi.

        Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) Spor ve Medya Topluluğu düzenlediği söyleşi programına Antalyaspor Antrenörü Teknik Direktörü Mehmet Özdilek konuşmacı olarak katıldı. MAKÜ Konferans ve Sergi Salonun'da düzenlenen söyleşiye Mehmet Özdilek'in yanı sıra Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Nuri Ülker de katıldı.

        Mehmet Özdilek, tezahüratlar eşliğinde salona geldi. Galatasaray'ın eski başkanlarından Özhan Canaydın'ın çok değerli bir spor adamı olduğunu söylyen Özdilek, "Türk futboluna ve Galatasaray'a emek vermiş, ciddi anlamda emek sarf etmiş, Türk futbolunun ve Galatasaray'ın bugünlere gelmesinde çok emeği olan ve çok değerli bir insanı kaybettik." dedi.

        Bursaspor'un başarısı hakkında açıklamalarda bulunan Özdilek, geçen yıl Sivasspor'un tek bir rakibi olduğunu belirtti. Bu seneye bakıldığında Bursaspor'un istikrarlı bir çizgisi olduğunu söyleyen Özdilek, "Ama geçen sene Sivas'ın tek bir rakibi vardı. Bursaspor'un ise Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş olmak üzere 3 tane rakibi var. 8 haftalık maratonda 3 büyükler Bursaspor'u takip ediyor. Bursaspor'un en büyük dezavantajı bu. Bunun yanında son iki hafta Bursasporlu oyuncularda stres var. Bu sorunu aşamazlarsa oyun sıkıntısı yaşarlar. Bursa'nın şampiyon olması Anadolu takımları için büyük bir devrim olacaktır. Yürekten başarılı olmasını istiyorum."

        Mehmet Özdilek, Diyarbakırsspor'da son günlerde yaşanan olaylarla ilgili sorulan soruya şu şekilde cevap verdi;

        "Diyarbakırspor sezon açıldığında ciddi bir ivme yakalayan, kendi içindeki kulüp içinde ekonomik yapısını bir türlü çözemeyen, sezonun başından buyana sürekli sorunlar yaşayan bir takım. Ama son yaşanan olayları özellikle Bursaspor maçını tasvip etme şansımız yok. Futbola bu tür olayların karışmasına şiddetle karşıyım. Ama bunu da bütün Diyarbakır'a mal etmeyi doğru bulmuyorum. Her şeyin bir karşılığı var Diyarbakırspor bu anlamda 3 maç ceza aldı. Puan anlamında ligde kalma şansına sahip olan takımlardan bir tanesi."

        Söyleşinin ardından MAKÜ Genel Sekreteri Hüseyin Göz, Mehmet Özdilek'e katılımlarından dolayı çiçek hediye etti. MAKÜ'deki söyleyişinin ardından Burdur Valisi İbrahim Özçimen, Belediye Başkanı Sebahattin Akaya ve Mehmet Özdilek Burdur Burkent Halı Saha'da Antalyaspor Burdur Futbol Okulu'nun açılışını yaptı. Açılış kurdelesini kesen Özdilek sporcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa