Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Denizlispor Kutlu sonuç istiyor! - Futbol Haberleri

        Denizlispor, Turkcell Süper Lig'de Bursaspor maçının ardından sabah Denizli'ye döndü ve pazar günü Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, ara vermeden başladı.

        Şemikler Haluk Ulusoy tesislerinde Teknik Direktör Hakan Kutlu yönetiminde yapılan çalışmada, Bursaspor maçında forma giyen oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, forma şansı bulamayan oyuncular koşu yaptı.

        Yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kutlu, Kayserispor maçından önce futbolcularla bir karar aldıklarını, hem iyi futbol oynayıp hem de artık bunu sonuca yansıtmak gerektiğini vurguladıklarını söyledi.

        ''Bunda aslında başarılı olduk, ondan sonrakiler, Kayseri maçı da dahil Diyarbakır, Manisa ve Ankaraspor'dan 10 puan almayı başarmıştık'' diyen Kutlu, şöyle konuştu:

        ''Daha sonrasında çok zor bir fikstürümüz vardı, Beşiktaş ile içeride ve Bursaspor ile dışarıda, bu maçlardan alacağımız her puanın bize çok büyük katkı getireceğini düşünüyorduk. Futbol olarak iyi futbol oynamamıza rağmen çeşitli şanssızlıklar da yaşadık. En son Bursaspor maçında bireysel hatalar da yaptık, puansız döndük, iyi oyun burada bize moral, umut verdi. Bursaspor maçında 88. dakikada verilmeyen bir de penaltımız var, penaltımız verilse oyun çok farklı olabilirdi.''

        Kasımpaşa maçının, önlerindeki maçlara umutla bakmalarını sağlayacağını ifade eden Kutlu, iyi oynamak ve bu oyunu skora yansıtmak istediklerini belirterek, ''Kasımpaşa maçında 3 puanı almamız lazım, başka bir düşüncemiz yok'' dedi.

        Ligin son sekiz haftalık periyoduna girildiğini hatırlatan Kutlu, ''Bu son sekiz maçtaki takımlar, bundan önceki oynadığımız takımlara göre daha rahat, düşme tehlikesi olmayan şampiyonluğa oynamayan rakipler. Kasımpaşa'nın az da olsa sıkıntısı var ama alttaki takımlara oranla biraz daha rahat. O yüzden geçmişte oynadığımız maçlardan daha kolay maçlara giriyoruz. Bu anlamla baktığımız zaman, fikstür avantajımız olduğu gerçek'' diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa