Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Güneş avantaj peşinde! - Futbol Haberleri

        Trabzonspor Teknik Direktörü Güneş, bordo-mavili kulübün internet sitesinde yaptığı açıklamada, Galatasaray karşısında alınan galibiyetin takımın ve camianın moral değerlerini yükselttiğini dile getirerek, bu olumlu havayı Antalyaspor maçına yansıtmak istediklerini kaydetti.

        Gelecek sezon Avrupa'da mücadele etmek için Ziraat Türkiye Kupası'nda elde edilecek derecenin son derece önemli olduğuna dikkati çeken Güneş, iki aşamalı düşünülmesi gereken serinin ilk ayağında avantajlı bir skor almak istediklerini belirterek, şöyle devam etti:

        ''Antalyaspor bir önceki turda Galatasaray'ı elemiş, ligin iyi futbol oynayan ekiplerinden biri. Yarı finale kadar yükselmeleri zaten güçlerini gösteriyor. Biz özellikle sahamızda oynayacağımız karşılaşmada rövanş maçı için avantajlı bir skor elde etmek istiyoruz. Moral değerleri yükselen futbolcularımız istediğimiz oyun anlayışını yansıttıkları takdirde bu hedefimize ulaşabiliriz. Trabzonspor olarak Avrupa sahnesinde mücadele etmeyi son derece önemli görüyoruz. Şu andaki konumumuz itibariyle bizi bu amacımıza taşıyacak en kısa yol da Ziraat Türkiye Kupası. Bu ciddiyet içerisinde maça hazırlanıyoruz.''

        Güneş, bordo-mavili taraftarlardan iki aşamalı bu süreç için sabır ve destek beklediklerini vurgulayarak, şunları kaydetti:

        ''Şartlar ne olursa olsun taraftarlarımızın bize olan desteği sürdürmeleri son derece önemli. Oyunun gelişen bölümlerinde sabırla ağırlığını hissettiren taraftarlarımızın, elde edeceğimiz başarıda etkin rol oynayacağını düşünüyoruz. Oyuncularımızın en büyük dileği de onların bu desteklerine karşılık, istedikleri sonucu kendilerine hediye etmek olacaktır.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa