Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Yıldırım darbe! - Fenerbahçe Haberleri

        K.Paşa-Beşiktaş maçında tesislerde olan başkan, çoğu futbolcunun rakiplerini seyretmemesiyle Daum ve Aykut Kocaman’dan hesap sordu, sezon sonuna kadar yeni kurallar koydu

        Aziz Yıldırım, K.Paşa-Beşiktaş maçını seyretmek için Samandıra’nın yolunu tutar ve televizyonun başına kurulur.. Maçı seyrediyor gibi gözüken ama esasında etrafını kesen Yıldırım, birçok futbolcunun rakipleri Beşiktaş’ın maçını seyretmemesi üzerine hemen Kocaman ile Daum’u yanına çağırır ve yeni kuralları ilan eder:

        “Bu takımda birlik beraberlik yok. Ne arkadaşlık var ne başka bir şey. Biz birçok plan program yapıyoruz. Kimsenin umrunda değil. Burayı çiftliğe çevirdiniz. Bundan sonra herkes sezon sonuna kadar tam gün mesai yapacak. Birlikteliği sağlamak için 17.00’de idman yapacaksanız, 10.00’da toplanın. Beraber kahvaltı yapın, sonra birlikte oturun.”

        Yıldırım bununla da kalmaz.. Kontrol mekanizmasını hemen devreye sokarak kalan 7 maçın kazanılması için taşın altına elini sokarak cumartesi 09.00’da herkesten önce Samandıra Tesisleri’nde olur.. Oyuncularla birlikte kahvaltı eder.. Kimin gelip gelmediğini tek tek bakar ve tam kadro katılım olmasına rağmen sabah tesislere gitme işini pazar, pazartesi devam ettirir.

        OYUNCULAR TEPKİLİ

        Şimdi diğer tarafa, yani futbolcuların durumuna bakalım.. Yıldırım’ın koyduğu kurallar, F.Bahçeli oyuncuları inanılmaz rahatsız eder. Sezon sonuna kadar tam gün mesai kuralı koyan Yıldırım’ın bu kararına tepkili olan bazı oyuncular “Dünyada hiçbir takımda böyle bir şey olmaz. Sabah gel, akşam git.. Olacak iş değil” diyerek tepki gösteriyorlar. Hatta bazı yabancıların da bu kurallara tepkili olduğu, bunu da Aykut Kocaman ile Hasan Çetinkaya’nın bastırdığı biliniyor.

        SABAH 10.00’DAN 19.00’A

        Tüm takıma, kadar tesislerde olacaksınız’muhtırası veren Yıldırım, cumartesiden bu yana her sabah futbolcularla kahvaltı ediyor ve Samandıra’da tam gün mesai yapıyor.

        (VATAN)

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa