Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor "Çok enteresan bir maç oldu" - Futbol Haberleri

        Ertuğrul Sağlam, Denizlispor maçını 2-1 kazanarak, kendileri için çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

        Sağlam, çok enteresan bir maç olduğunu, bir tarafta zirve mücadelesi veren diğer tarafta ise can derdinde, kümede düşme-kalma savaşında olan iki takımın canla başla mücadelesinin yaşandığını belirtti.

        Maç sonrası farklı duygular yaşadığını, 3 puana sevinemeden, yenilgiye üzülen Denizlisporlu futbolcuları teselli ettiğini ifade eden Sağlam, ''Denizlispor takımı çok arzulu mücadele etti. Denizlispor taraftarları, geçen haftaki Beşiktaş yenilgisinin ardından futbolcuları bağrına basmışlardı. Bana göre yine taraftarlar bu futbolcuları yine bağırlarına bassınlar. Bana göre çok iyi bir futbolcu gurubu'' dedi.

        Sağlam, kazanmak için sahada çok çabaladıklarını vurgulayarak, şöyle konuştu:

        ''Bizim için Denizlispor maçında puan farkını Galatasaray ile 5, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile 6'ya çıkaracak çok önemli 3 puan vardı. İyi mücadele ettik. Özellikle ilk yarıda rakip üzerinde baskı kurduk. İlk yarıda golü bulduk. İkinci golü erken bulabilsek durum farklı olabilirdi. Denizlispor dengeyi kurmak için çok çabaladı.

        Bizim için çok önemli bir galibiyet aldık. Galibiyet sevincini soyunma odasında bırakıp 3 gün sonra yapacağımız İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını düşünmeye başladık. Önümüzde 7 final maçımız var. Bu maçları tek tek değerlendireceğiz. Önce İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçını kazanarak, rakiplerimizle olan puan farkını en azından korumaya çalışacağız.

        Oyuncularımı tebrik ediyorum. Futbolculara destek olan, heyecanlarıyla coşkularıyla bizi ateşleyen, tribünlerde müthiş bir ambiyans oluşturan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum.''

        ''5 puanlık fark futbolcular üzerinde rehavet yaratır mı?'' sorusuna Sağlam, ''Hayır yaratmaz. Eğer işi ciddiye almazsak 2 haftada puan farkı yok olur, hatta geriye düşebiliriz. Biz olaya ciddi bakmaya devam edeceğiz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçına puan farkı yokmuş gibi çıkacağız'' yanıtını verdi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa