Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Kocaelipor Çelik açlık grevine son verdi! - Futbol Haberleri

        Borçları yüzünden kendilerine gereken desteğin sağlanması için geçen hafta kulüp tesislerinde çadır kurarak açlık grevi başlatan Kocaelispor Başkanı Muammer Çelik, eylemine son verdi.

        Doktorların da açlık grevine son vermesi tavsiyesinde bulunduğu Muammer Çelik, kendisini ziyaret eden sendikaların Kocaeli şube başkanlarıyla bir araya geldi. Görüşmeden sonra açlık grevine son verdiğini açıklayan Başkan Çelik, tüm sendika başkanlarının bir araya geleceklerini, perşembe günü de hazırlayacakları projeyi kamuoyuna açıklayacaklarını belirterek şunları söyledi:

        "Kocaelispor gerçeğini, bu kulübün bu kent için olan önemini anlatmaya çalıştık. Bugüne kadar grev süreci içinde halkımız yanımızda oldu. Herkese tesekkür ediyorum. Kocaeli'de bulunan sendikalar Kocaelispor'a sahip çıkmaya basladı. Açlık, yorgunluk, stresin getirdiği rahatsızlıktan tedavi de gördüm. Bir iki gün sonra toparlayacağım. Sendikaların açıklaması beni mutlu etti. Kocaelispor için gerekirse bir ay aç kalırım yeterki bir sonuca ulaşılabilsin."

        Muammer Çelik, kimseden karşılıksız para istemediklerini de belirtti, "Kocaelispor'u kurtarmak zorundayız. Bu işi de nisan ayına kadar bitirmek zorundayız. Bundan sonra Kocaelispor kendi ayakları üzerinde durmalı. Gelip bizi denetlesinler. Verilen paralar nereye gidiyor baksınlar. Amacımız takımı yeniden Süper Lig'e taşımak" dedi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa