Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Bucaspor Buca'nın mağlubiyet kredisi bitti! - Futbol Haberleri

        Bektur, geçen sezondan beri maç kaybetmedikleri Yeni Buca Stadı'nda, bu sezon ilk defa mağlup olduklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

        ''Bu sezon için evimizde yenilme hakkımızı tamamladık. Bu hafta hem mağlup olup, hem Erman'ın sakatlanması kötü oldu. Erman'ın yerine oynayacak kişi de görevini en iyi şekilde yapacaktır. Bugünlere gelirken, bu başarıyı yakalayan takımımız, nasıl puan kaybettiyse toparlanmayı da sağlayacaktır. Biz de yönetim kurulu olarak üzerimize düşen görevi yapacağız. Önümüzde üç zorlu maç var. Giresunspor, Karşıyaka ve Altay maçlarından en iyi sonuçlarla çıkıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Kardemir Karabükspor maçı öncesinde 4 haftayı 8-9 puanla kapatmak istiyorduk. Önümüzdeki 3 hafta 7 puan bile bizim için büyük bir avantaj olur. Geçen hafta, bazı yönetim kurulu üyeleri dahil, kamuoyu ve basında şampiyon olarak ilan edilmemiz yanlıştı.''

        Öte yandan, Giresunspor maçı hazırlıklarına salı günü başlayacak Bucaspor'da, geçen hafta sakatlanan ve sezonu kapattığı bildirilen Berkay'ın, Kocaeli'de başarılı bir ameliyat geçirdiği öğrenildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa