Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Sırat köprüsünde yürüyüş başladı! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli, şampiyonluk yarışını Mahşerin Dört Atlısı'na benzeterek, "'Artık Sırat Köprüsü'nden yürüyüş başladı" dedi. Denizli, puan kayıplarının ardından kuşun kafesten kaçtığını düşündüğünüz oluyor mu'' şeklinde bir soruya ''Kuş alışıksa kafese döner'' diye cevap verdi.

        Denizli, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman sırasında basın mensuplarıyla sohbet etti. Şampiyonluk için puan bareminin 75 civarlarında olduğunu, bunun da düşebileceğini ifade eden Denizli, ''Artık Sırat Köprüsü'nden yürüyüş başladı. Şu anda dört tane Sırat Köprüsü'nde yürüyen (Mahşerin Dört Atlısı) diyebileceğimiz dört takım var'' diye konuştu.

        Mustafa Denizli, Kasımpaşa maçındaki puan kayıplarını arayıp aramayacakları sorusuna, ''Ne kadar arayacağımızı diğer haftalar gösterecek. Her şeye rağmen durumumuz iyi'' diye yanıt verdi.

        Kasımpaşa maçında yedikleri 2 golle ilgili bir soru üzerine Denizli, ''7-8 hafta aralarla böyle goller yerseniz anlayışla karşılanabilir. Ama 2 hatayı aynı maçta yapmak olmadı'' dedi.
        Kaçırılan puanları sadece yenilen gollere bağlamamak gerektiğini vurgulayan Denizli, ''Kaçırılan goller de maçın sonucuna etki ediyor. Gol yemek ile gol atmak farklı şeyler. Birinde pozisyon hatası var, diğerinde ise beceri eksikliği'' ifadelerini kullandı.
        GOL SIKINTISI

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa