Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği "Pozisyonları değerlendirdik" - Futbol Haberleri

        Thomas Doll, Sivasspor maçının çok zor olacağını önceden tahmin ettiklerini belirterek, şöyle konuştu:

        ''Çünkü bulundukları konum itibariyle kendilerinin de 3 puana ihtiyacı vardı. Buraya zor ve mücadelenin üst düzeyde bir maç olacağını bilerek geldik. Gerçekten öyle bir mücadele oldu. Gerçi futbol anlamında çok şeyler gösterdiğimizi söyleyemeyiz, fakat kazanılması gereken bir puandı. Onların bizden daha fazla ihtiyacı vardı, fakat biz bazı yerlerde akıllı davranıp pozisyonları değerlendirdik. Kendilerine başarılar diliyoruz. Tabi ki Ankara'ya dönüşümüz bizim için daha kolay olacak, çünkü 3 puan almış bulunuyoruz.''

        Doll, ''Gençlerbirliği'nden Diyarbakırspor maçında da aynı performansı izleyecek miyiz'' şeklindeki soruya ''Tabiki amacımız haftaya Diyarbakırspor maçında daha iyi futbol oynamak, bunu seyircilerimize sunmak'' yanıtını verdi.

        Gençlerbirliği'nin gollerinden birini kaydeden Mustafa Pektemek ise uzun zamandır galip gelemediklerini belirterek, ''Son haftalardaki iyi futbolumuzu puana dönüştüremedik. Buradan bugün hem güzel futbolla, hem 3 puanla döndüğümüz için çok mutluyuz. İnşallah bunu seriye dönüştüreceğiz'' diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa