Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Öztürk'ten havuz sözü! - Galatasaray Haberleri

        Adnan Öztürk, ''Kalamış Tesisleri'ndeki kapalı havuzu yıkıp, daha genişini inşa edeceğiz. Ayrıca bir de açık havuz yapacağız" dedi.

        Galatasaray Kulübü'nde 27 Mart Cumartesi günü yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesi başkan adayı Adnan Öztürk, üyelerle yemekli toplantıda bir araya geldi.

        Sarı-kırmızılı kulübün Kalamış Tesisleri'nde gerçekleştirilen yemekte, Galatasaray'ın UEFA Kupası finalinde Arsenal ile yaptığı maç ile Adnan Öztürk'ün dün Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde yaptığı toplantının görüntüleri barkovizyonda yayınlandı.

        Adnan Öztürk, üyelere yaptığı konuşmada, Galatasaray için şeffaf bir yönetim modeli öngördüklerini söyledi.

        Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantısına 800'den fazla üyenin katıldığını ileri sürerek, bunun kendileri için önemli bir onur olduğunu aktaran Öztürk, ''Şeffaf orta ve uzun vadeli planlarını yapmamış, çağın gerektirdiği gibi organize olmamış hiçbir kurumun, sürdürülebilir başarılar elde etmesi mümkün değildir. Yine uzmanlaşmamış, profesyonel kadrolarını doğru seçememiş kurumların da öyle. Zarar ederek dünyada hiçbir kurumun büyüdüğü görülmemiştir'' dedi.

        Galatasaray'ı Avrupa'nın ilk 10 kulübü arasına nasıl sokacaklarını yineleyen Adnan Öztürk, hedeflerinin bir Galatasaray modeli yaratmak olduğuna değinerek, ''522 senelik kültürü, camiası, genel kurul üyelerinin kalitesi ve taraftar grubuyla Galatasaray dünyada tektir. Galatasaray'ın birikimleri, kalitesiyle, profesyonellerimizle Galatasaray modelini yaratacağız'' ifadelerini kullanırken, Barcelona'nın yapılanmasında önemli rol almış isimlerden Estebe Calzada'nın toplantıda yaptığı, ''Barcelona modelini uygulayacağız'' sözünü, dil sürçmesi olarak niteledi.

        Adnan Öztürk, toplantıda yer alan üyelere, kulübü zarara uğratacak, günü kurtaracak bir yönetim modeli uygulamayacaklarının da sözünü verdi.

        KALAMIŞ TESİSLERİ'NE 2 HAVUZ SÖZÜ

        Galatasaray Adası'nı, sarı-kırmızılı kulübe yakışır bir şekilde yeniden üyelerin hizmetine sokacaklarını vurgulayan Adnan Öztürk, Kalamış Tesisleri için planları olduğunu anlatarak, ''Kalamış Tesisleri'ndeki kapalı havuzu yıkıp, daha genişini inşa edeceğiz. Ayrıca bir de açık havuz yapacağız. Bu havuzları 19 Mayıs 2010 tarihine kadar açmış olacağız'' şeklinde konuştu.

        KOZAK: ''ADAYI DA ÜYELERİMİZİN HİZMETİNE SUNACAĞIZ''

        Adnan Öztürk'ün yönetim kurulu aday listesinde yer alan isimlerden olan Hayrettin Kozak, üyelerden sosyal tesislere sahip çıkmalarını istedi.

        İlk kez bir yönetim için seçim yarışına girdiğini dile getiren Kozak, ''Kalamış Tesisleri benim evim. Galatasaray Adası ve burası biz Galatasaraylılar için çok önemli birer moral değer. Kalamış'ı kurtardık, hepimiz buradayız. Şimdi sıra geldi adaya. Orası için zorlu bir mücadeleye girdik. Mali Genel Kurul'da yanlış uygulamayı iptal ettirdik. Şimdi üyelerimizin rahatlıkla girip çıkacağı bir ortama çevirmek için yola çıkma sözü veriyoruz. Böyle bir varlık, hiçbir kurumda yok. Bunun farkına varalım ve sahip çıkalım'' ifadelerini kullandı.

        Öte yandan, saat 12.00'de başlayan organizasyonda, Adnan Öztürk'ün 3 saat geçtikten sonra konuşma yapması dikkati çekti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa