Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "Batuhan kopmuş" - Beşiktaş Haberleri

        Güveneroğlu, “Mustafa Denizli’nin altyapıya soğuk bakmadığını belirtirken, Batuhan ve Serdar Özkan için de ilginç tespitlerde bulundu: “Batuhan’a yapılan eleştirileri doğru bulmuyorum. Şu anda psikolojik olarak kopmuş durumda. Serdar, ayrılacaksa Avrupa’da iyi bir takıma gitmeli. Türkiye’de bir takıma giderse pişman olur.”

        Biz iyi oyuncu yetiştirip, bu oyuncuların yıllarca A Takım’da oynamasını sağlamayı amaçlıyoruz. Oyuncularımızın yetişip, bir süre A Takım’ın geniş kadrosunda yer aldıktan sonra Anadolu takımlarına gitmesi asıl başarı değildir. Başarı A Takım’a kalıcı oyuncu yetiştirmektir.

        DENİZLİ ALTYAPIYA SOĞUK BAKMIYOR

        Mustafa Denizli’nin altyapıya soğuk baktığına inanmıyorum. Ancak şu anda şampiyonluk mücadelesine konsantre olmuş durumda. Biz, altyapımızda iyi oyuncular bulup, A Takım’a göndereceğiz. Zaten Denizli, şablonuna uygun oyuncu bulunca oynatıyor. Örneği Necip…
        Mustafa Denizli’yi bu konuda çok sık boğaz etmemek gerekiyor. Kendisiyle iletişimimizi iyi kurarsak, altyapıya olumlu bakacağına inanıyorum. Mustafa Deniz, altyapıdan kopmuş diye düşünüp, kestirip atmamak gerekiyor.

        BATUHAN ŞU ANDA PSİKOLOJİK OLARAK KOPMUŞ DURUMDA

        Galatasaray’la yapılan A2 derbisinde Batuhan çok eleştirildi. Performans açısından Batuhan’dan çok şey beklemek yanlış. Batuhan, çok çok iyi bir oyuncu… Kendisini bu şekilde eleştirmemek gerekir. Sadece psikolojik olarak kopmuş durumda. Biz kendisini sezon sonuna kadar en iyi şekilde hazırlayacağız. Benim bütün arzum ve amacım Batuhan’ın tekrar Beşiktaş A Takım’ı formasını giymesini sağlamak. Tabii kendisinin de gayret göstermesi gerekir. Gerekli gayreti gösterdiği taktirde Beşiktaş ve A Milli Takım için çok önemli bir futbolcu.

        SERDAR ÖZKAN AVRUPA’DA İYİ BİR TAKIMA GİDİYORSA BEŞİKTAŞ’TAN AYRILMALI

        Serdar Özkan çok yetenekli bir oyuncu. Ben Beşiktaş’tan ayrılmasından yana değilim. Ama iyi düşünmeli… Beşiktaş’tan ayrılırsa Avrupa’da iyi bir takıma gidiyorsa, yolu açık olsun, ama Türkiye’de bir takıma giderse, pişmanlık duyar. O zaman da iş işten geçmiş olur.
        Beşiktaş’ta kalsın şansını değerlendirsin; çünkü çok yetenekli bir oyuncu. Beşiktaş’ta oynar.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa