Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Bitexen Antalyaspor "Maalesef başaramadık" - Bitexen Antalyaspor Haberleri

        Mehmet Özdilek seyircisiz oynanmasından dolayı keyifsiz bir maç olduğunu söyledi. Maç öncesi tek hedeflerinin galibiyet olduğunu dile getiren Özdilek, şöyle devam etti:

        ''Kazanıp yukarı çıkmak istiyorduk. Oyuna baktığımızda rakibimiz ceza alanımıza girmeden maçı tamamladı. Gol pozisyonu rakibin ürettiği bir pozisyon değildi. Tecrübeli oyuncumuzun beklenmedik şekilde ceza sahası içinde ellerini yukarı kaldırarak yakalanan bir penaltı pozisyonu var. 10 kişi kaldıktan sonra biraz daha fazla risk aldık ama maalesef başaramadık. Kaybettiğimiz için üzgünüz, çünkü yukarlarda olmak istiyorduk. Bu şansımız da bugün vardı ama bu fırsatı değerlendiremedik. Oyunun, topun kontrolü bizde ama maç skoru 1-0 mağlubuz, üzgünüz.''

        Antalyaspor'un ligden düşme tehlikesinin ve Avrupa'da mücadele etme şansının zayıf olması nedeniyle, oyuncuların motivasyonunun olumsuz etkilenip etkilenmediğinin sorulması olumsuz üzerine de Özdelek, şunları kaydetti:

        ''Avrupa kapısıyla alakalı en yakın hedef Trabzonspor ile oynayacağımız kupa maçımız. Bugünden itibaren bu maça konsantre olacağız. Ligi bugün itibariyle bir kenara bırakıp, Perşembe günü Trabzonspor ile yapacağımız maçı düşüneceğiz.

        Ligin bitimine 8 hafta var, uzun bir maraton, futbol her şeye açık bir oyun. Hedefimiz tabi ki yukarıdaki takımları yakalamak, bunun için lig sonuna kadar mücadele edeceğiz. Avrupa kapısı ile alakalı zorlu bir rakiple oynayacağız, Trabzonspor ile. Bakıldığı zaman bu ligin önemli oyuncularından kurulu bir rakibe karşı oynayacağız. Amacımız kupada finale çıkmak. Bunun için mücadele edeceğiz.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa