Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Kanarya'da Emre sancısı sürüyor! - Fenerbahçe Haberleri

        Sarı-Lacivertli ekipte ortasahanın dinamosu Emre Belözoğlu akşam antrenmanına da katılmadı.

        Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Christoph Daum yönetimindeki antrenmanda, futbolcular koşunun ardından üst sahada istasyon çalışması yaptı. Sarı-lacivertliler, daha sonra yeniden alt sahaya geçerek, bire bir ve üçe üç mücadelelerin ardından, yarı sahada taktik ağırlıklı çift kale maç yaptı.

        İLK 11 ŞEKİLLENİYOR

        Fenerbahçe'de, Gaziantepspor maçının ilk 11'i şekilleniyor.

        İdmanın son bölümünde 10'a 10 yapılan çift kale maçta, as takımda savunmada Gökhan, Lugano, Bilica, Andre Santos oynadı. Daum, orta sahanın sağında Mehmet Topuz'a, solunda Özer'e görev verirken, orta sahada Deniz, orta sahanın önünde Alex ve forvette Güiza oynadı.

        EMRE YİNE İDMANA ÇIKMADI

        Fenerbahçe'de, soğuk algınlığı bulanan Emre Belözoğlu de antrenmana çıkmadı.

        Emre'nin antrenmana çıkmak istediği, ancak kulüp doktorunun, milli futbolcuya bir gün daha dinlenmesi gerektiğini söylediği bildirildi.

        Rahatsızlıkları nedeniyle dünkü antrenmana çıkmayan Volkan Demirel, Vederson ve Semih, bu akşam takımla birlikte çalıştılar. Tedavileri süren Uğur ve Cristian ise antrenmana çıkmadılar. Cristian'ın durumunun iyiye gittiği kaydedildi.

        Fenerbahçe, cuma akşamı yapacağı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girecek.

        DAUM: ''SON DÜDÜĞE KADAR HER ŞEY DEĞİŞEBİLİR''

        Daum, antrenman öncesi sahada oyuncularıyla toplantı yaptı.

        Alman teknik adamın futbolculara, ''Sezon sonuna kadar neler olacak bilemeyiz, ama şunu biliyoruz; biz daha iyi olacağız. Son maça kadar, son düdüğü kadar her şey değişebilir. Bunu daha önce yaşadınız. Önemli olan bizim kendimize inanmamız. Size inanıyorum. Siz de kendinize inanın'' dediği bildirildi.

        Daum'un konuşmasının ardından antrenör Roland Koch'un ''Gelecek hafta Fenerbahçe'' diye başladığı cümleyi oyuncuların ''Haftanın takımı'' diye bağırarak tamamladığı kaydedildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa