Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Gaziantep FK "İşimiz kolay değil" - Gaziantep FK Haberleri

        Gaziantep BŞB'de başkanı Göksen, Boluspor maçı öncesinde Ertan, Kenan, Buğra, Onur, Uğur, Ramazan, İdris ve Eren'in sakat olduğununu belirtti.

        Çok önemli futbolculardan yoksun olmalarına karşın, Boluspor maçından galibiyetle ayrılmayı düşündüklerini ifade eden Göksen, ''İşimizin kolay olmadığını biliyoruz ama tüm olumsuzluklara karşın sahadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapıyoruz'' diye konuştu.

        Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un, sezon başından beri her maçına güzel futbol ve galibiyet için hazırlandığını dile getiren Göksen, şöyle konuştu:

        ''Futbolcularım, teknik direktör Cemal Gürsel Menteşe nezaretinde çok yoğun bir hazırlık döneminden geçti. Boluspor maçına çok iyi şekilde hazırlandık. Amacımız, bu maçtan galibiyetle ayrılabilmek. Teknik heyete ve futbolculara güveniyorum. Eksiklerimiz var ama bun futbolcuların yerine genç futbolculara görev vererek sonuca ulaşmaya çalışacağız. Şu anda, iyi bir çıkış yakalamış durumdayız.

        Bu çıkışı devam ettirmek için puan kaybetmek isteniyoruz. Zor bir dönemde olmamıza karşın, zoru başarıp, hedefimize ulaşmak için sezon sonuna kadar mücadeleye devam etmek istiyoruz. İşimiz kolay değil. Rakibimiz Boluspor da güçlü bir takım. Altay gibi güçlü bir takımı yenerek bu maça çıkacak Boluspor da bizim gibi sahada galibiyet mücadelesi verecek. Her iki takım için de zor bir 90 dakika olacak. Umarım, bu zorlu maçtan gülen taraf olarak ayrılırız.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa