Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Kocaelipor Açlık grevi sürüyor! - Futbol Haberleri

        Bank Asya 1. Lig'de 14 puanla son sırada yer alan Kocaelispor'da, kulüp başkanı Muammer Çelik, tüm çağrılarına rağmen kulübe yeterince destek verilmemesini protesto etmek amacıyla başlattığı açlık grevini sürdürüyor.

        Kocaeli Eğitim Vakfı (KEV) Sefa Sirmen Tesisleri'nin girişindeki boş alana kurulan çadırda, dün kan şekerinin düşmesi üzerine baygınlık geçirdiği için kaldırıldığı Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde serum takılan ve tetkikleri yapıldıktan sonra taburcu edilen Çelik, doktorların ısrarına rağmen açlık grevine devam ediyor.

        Bugün öğleden sonra açlık grevinde 6. güne girecek Çelik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, dün öğleden sonra çadırda oturduğu sırada bir anda baygınlık geçirdiğini, yönetim kurulu üyesi Veli Başkurt ile Mustafa Leblebicioğlu'nun kendisini hastaneye kaldırdığını anımsattı.

        Hastanede yapılan tetkiklerde açlığın getirdiği şeker probleminden kaynaklanan bir rahatsızlık yaşadığının belirlendiğini, doktorların greve devam etmesini istemediğini belirten Çelik, ''Ben bu işi devam ettireceğim. Bugün 6. gün, bir eziyet çekiyoruz ve bu işin sonucunu almamız lazım. Hiçbir işi yarım bırakmadım, bunu da bırakmayacağım'' dedi.

        Kocaelispor'un, Dardanelspor maçı için Çanakkale'ye gittiğini belirten Çelik, şunları söyledi:

        ''Yanlarında olamıyorum. Galip gelmeleri benim için moral olacak. Galibiyeti özledik, Kocaelispor'un kadrosu, aldığı sonuçlarla bağdaşmıyor. Yönetimimizin üzerinde bir şanssızlık var. Ortada bir yönetim yokken, geldik görevi devraldık, yönetim kuruluna seçilmeden takımı 3 hafta sahipsiz bırakmadık. Göreve geldiğimizde takım, cezası dolayısıyla 4 hafta seyircisiz oynadı. Ardından Emrah Kol gibi değerli bir futbolcumuz sakatlandı, Serdar Topraktepe cezalı konuma düştü. Baktığımızda, her şeyde bir kısmetsizlik olduğunu görüyoruz.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa