Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Keko'nun hayali gerçek oluyor! - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Kulübünün davetlisi olarak Keko, babası Mehmet ve amcası İsa Çiçek ile, İstanbul'a gittiler. Elazığ hava alanından 09.45 uçağıyla İstanbul'a giden Keko havaalanında vatandaşların sevgi seli ile karşılaştı.

        Okçular Köyü´nden Elazığ´daki yakınlarının yanına gelen Keko, babası Mehmet ve amcası İsa ile birlikte geceyi yakınlarının yanında geçirdi. Sabah saatlerinde kaldığı 40'lar mahallesinden yakınları tarafından uğurlanan Keko, Galatasaray -Trabzonspor maçına gideceği için mutlu olduğunu söyledi. Keko, maç skoru içi bir tahminde bulunamazken Arda´nın 4 gol atacağını söyledi. Elazığ havaalanında yolcu ve personelin ilgi odağı haline gelen Keko'yu vatandaşlar bir taraftan sevip öperken, diğer taraftan ise cep telefonlarıyla fotoğraflarını çekti. Keko, babası ve amcası ile birlikte 09.45 uçağıyla İstanbul'a hareket etti.

        KEKO'YA BESTE YAPILDI

        Depremin maskotu haline gelen Keko'ya yaşadığı dramı anlatan beste de yapıldı. Elazığlı ses sanatçısı Aslan Altın depremde yaşananlar ve Keko için bir beste yaptı. Elazığ'daki yerel kanallarda yayınlanan parçada depremde yakınlarını kaybedenler ve özellikle Keko'nun hayatını yazdığı parçasını yine deprem görüntüleri ile klipleştiren sanatçı Aslan Altın, ekranlardan izlediğim deprem görüntüleri ve Keko'nun dramı uykularımı kaçırdı, uyuyamadım, bu eserimi yazdım ve okudum" dedi.

        KEKO VE DEPREM İÇİN YAPILAN BESTENİN SÖZLERİ

        Deprem vurdu köyümüze

        Şivan düştü evimize

        Beş nüfuslu bir aileydik

        Yalnız Kekom kaldı bize

        Keko yavrum beş yaşında

        Anesin mezar başında

        Kurumuyor gözyaşında

        Yetim Kekom öksüz Kekom

        (tek teselli yavrum Kekom)

        Artık dinmez benim acım

        Giden annem eşim bacım

        Nerde babam can kardaşım

        Yanlız kalan Keko yavrum

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa