Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Dünya takımları Timsah ile işbirliği yapmak istiyor! - Futbol Haberleri

        Uğur USLUBAŞ / BURSA (AHT)

        İrfan Koç, Bursapor'un başarısının yurtta olduğu kadar dünya çapında da büyük ses getirdiğini belirterek Yurt dışından bir çok takımın Bursaspor ile işbirliği yapmak istediğini söyledi.

        Koç, İspanyol Marca gazetesinin Bursaspor'u yazdığını hatırlatarak " Birçok ülkede Bursaspor'un başarısı büyük ilgi görüyor. Son haftada yakalanan liderlik ise başarımızı taçlandırdı. Sezon sonuna kadar bu tacı bırakmayı düşünmüyoruz. Kulübümüz ile kulüp yapısı ve alt yapı konusunda işbirliği için yurtdışından talepler her geçen gün artıyor. İran kulüplerinden Huzistan Fulad takımı sezon sonunda Dış İlişkiler Kurulumuzu İran'a davet etti. Bizlerde sezon sonunda İran'a giderek incelemelerde bulunacağız. Bizlerde çeşitli ülkelerin takımlarına davetler göndererek işbirliği zincirimizi genişletmek istiyoruz" dedi.

        LİDERLİK TACINI SEZON SONUNA KADAR ÇIKARMAYACAĞIZ

        Pazartesi günü Bursaspor'un çok önemli bir maça çıkacağını belirten Koç "Taraftarlarımız geçtiğimiz hafta Atatürk Stadyumu'nu adeta karnaval yerine döndürdüler. Tüm Türkiye'yi kendilerine hayran bıraktılar. Bu haftada taraftarlarımızın formalarını giyip atkılarına boyularına sararak stadyuma koşacaklarına ve takımımızı 90 dakika destekleyeceklerine inancımız tam. Bursapor'un başarısı Bursalıları mutlu ediyor. Taraftarlarımız kenttin çeşitli noktalarına yaptırdıkları yeşil-beyaz bayrakları asarak birlikteliği Bursa'nın her noktasına yayıyorlar. Bu birliktelik devam ettiği sürece liderlik tacını sezon sonuna kadar çıkarmayıp özlenen başarılara ulaşacağımızı düşünüyorum"diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa