Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hayrola maçınız mı var? - Galatasaray Haberleri

        GAZETE HABERTÜRK / Erhan TELLİ

        Galatasaray’da yabancı oyunculara tanınan ayrıcalık, yerli futbolcuların tepkisine sebep oldu. Gençlerbirliği maçından sonra teknik direktör Frank Rijkaard’ın verdiği özel izinle, noel tatiline Trabzonsor’la oynanacak kupa maçını beklemeden çıkan Avustralyalı yıldız Harry Kewell, Brezilyalı oyuncu Elano ve Arjantinli kaleci Leo Franco’nun bu sürpriz tatillerinin Florya’da büyük bir şaşkınlığa yol açtığı öğrenildi.

        Önceki sabah Florya’ya gelerek soyunma odasında takım arkadaşlarıyla öpüşüp vedalaşan üç oyuncuya, “Trabzonspormaçında oynamayacakmısınız?” diye soran yerli futbolcuların, ‘Hayır’ cevabını aldıktan sonra bu defa “Milli maçınız mı var?” diye ikinci defa sordukları belirtildi. Yerli oyuncuların bu soruları üzerine yabancı yıldızların, “Hayır millimaçımız da yok. Hepinize iyi noeller. Biz tatile gidiyoruz” diyerek vedalaştıkları vurgulandı.

        Şaşkın bir şekilde birbirlerine bakan ve takım arkadaşlarını uğurlayan yerlilerin, yapılan bu ayrıcalık üzerine oldukça tepkili oldukları ve Trabzonspormaçını önemsemediklerini düşündükleri teknik heyete ve yönetime gönül koydukları öğrenildi. Yerli oyuncuların soyunma odasında yaptıkları konuşmalarda, “Biz bayram seyran demeden çıkıp oynuyoruz. Ama her sezon başı hazırlık kampında ve her devre arasında aynı şeyler yaşanıyor” diyerek isyan noktasına geldikleri belirtildi.

        VEDALAŞMADA İLGİNÇ DİALOGLAR YABANCILAR: Biz tatile çıkıyoruz, sizlere de iyi tatiller diliyoruz YERLİLER: Ne tatili, Trabzon maçında oynamayacak mısınız? YABANCILAR: Hayır, oynamayacağız gidiyoruz YERLİLER: Hayrola milli maçınız mı var, gidiyorsunuz? YABANCILAR: Hayır milli maç yok, size iyi noeller YERLİLER: Biz bayram seyran maçlara çıkıyoruz ama...

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa