Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Cenk Ergün'den Asamoah açıklaması - Galatasaray transfer haberleri - Galatasaray Haberleri
        • 1

          Süper Lig'de transferin en hareketli takımlarından olan Galatasaray'ın sportif direktörü Cenk Ergün, gündem değerlendirmesinde bulundu. Ergün, transferi bu dönemlik kapattıklarını söylerken gelecek dönem için şimdiden çalışmalara başlayacaklarının altını çizdi.

        • 2

          A Spor'da açıklamalar yapan ve Asamoah transferinde defterin henüz kapanmadığını söyleyen Ergün, Denayer ile Feghouli takviyeleri, Arda Turan transferi ve yabancı sınırına kadar birçok konuda görüş belirtti.

        • 3

          İşte Ergün'ün açıklamaları;
          "ÇALIŞMALARA MART AYINDA BAŞLADIK"
          "Bu saatten sonra transfer hareketliliği yok. Bizim zaten transfer planlarımız geçen sezon sonunda başlamıştı. İlkbahardan itibaren çalışmalarımız başlamıştı. Mart Nisan tarihlerinde şu an aldığımız isimler için harekete geçmiş durumdaydım."

        • 4

          "Futbol sadece sahanın içinde değil, dışında da bir takım oyunudur. Teknik direktörümüzün verdiği rapor, scout ekibinin yaptığı çalışmalar ve başkanın onayından sonra bize de transferleri tamamlamak düştü."

        • 5

          "Aylar süren çalışmalarımız sonunda bu noktaya geldik. Yine hemen transfer çalışmalarına başlayacağız. Gittiğim ülkeleri hesaplamadım, sayamadım. Haftanın her günü en az bir uçuş yaptım. Haftada 8-9 kere uçağa bindiğim oldu."

        • 6

          "Çok yorucu bir dönemdi ama ilk lig maçımızdan itibaren Galatasaray taraftarını mutlu eden bir takım var sahada. Galatasaray taraftarı artık bir sonraki maçın gelmesini bekliyor. Bu büyük bir mutluluk tabi."

        • 7

          KWADWO ASAMOAH KONUSU...
          "Kurmuş olduğumuz takım için sol kanadı güçlendirme isteğimiz vardı. Asamoah ile konuştuk, o da gelmek istedi. Juventus bize o mevkiye oyuncu alacağını ve aldıkları takdirde Asamoah'ı satabileceklerini söylediler."

        • 8

          "Juventus, transfer için son güne kadar devam etti. Biz de bekledik ama transfer yapamayınca biz de Asamoah transferini şimdilik kapattık. Ama transfer çalışmalarımız bitmiyor. Asamoah da yeni transfer döneminde alternatiflerimizden birisi olacak."

        • 9

          ARDA TURAN TRANSFERİ
          "Arda Turan bir gün mutlaka Galatasaray forması giyeceğim dedi. Burası da onun evi. Transfer döneminde Galatasaray, Arda ve Barcelona aynı doğrultuda olmadı. Bu üçlü bir araya gelemedi."

        • 10

          "Transfer dönemi artık bitti. Ayrılması gereken arkadaşlarımız olursa usül içerisinde olur. De Jong, Donk gibi oyuncular bu dönemde ayrılmadı ama başka dönemler de var."

        • 11

          "FEGHOULI TRANSFERİ EN ZORUYDU..."
          "En çok zorlayan transfer Feghouli oldu. Sorunlar oldu, git geller oldu. Feghouli ile çok önceden anlaştık. Sorun zaten onda değildi. Çok uzamıştı transfer ama sonunda mutlu sona ulaştık."

        • 12

          "Gomis'e dedim ki 'Gel, golünü at, ve yaşa...' Galatasaray'a geldikten sonra bana 'Az bile demişsin' dedi. Oynayan, oynamayan futbolcularla bir bütün olmalıyız."

        • 13

          "DENAYER, BURAYA GELMEK İÇİN BASKI YAPTI"
          "Galatasaray taraftarı, oyuncunun ne istediğini ve istemediğini çok iyi biliyor. Jason Denayer, Galatasaray'dan ayrılırken kupa madalyası boynunda ayrıldı. Geçen sezon da gelmek istedi ama gelemedi. Bu sene de gelmek için takımına baskı yaptı. Burada olmayı çok seviyor. Bu sene çok katkıda bulunacaktır."

        • 14

          YABANCI SINIRIYLA İLGİLİ...
          "Tartışmalar olmalı. Tartışmalar güzeldir. Tartışılsın ki iyi bir düşünce çıksın ortaya. Bu sene ve önümüzdeki sene kural belli. Maksimum ve minimum belli. Biz de ona göre transfer yaptık."

        • 15

          "Yabancı sınırlamasının 14'e çıktığı dönemden sonra yurtdışına çok sayıda Türk futbolcu gitti. Buradan Serie A'ya, La Liga'ya gidiyor futbolcularımız. Biz sınırlarımızı aşalım artık. Geçen sezon Emre Çolak, Deportivo'ya gitti ve ne kadar değerli bir oyuncu olduğunu gösterdi tekrardan."

        • 16

          "Biz yerli oyuncu araştırmasını da yaptık. U17 Milli Takımı ile heyecanlandıran futbolcularımızı kamplarımıza götürdük. Dışarıdan yapacağımız transferler yerine bu kardeşlerimize yer açalım dedik."

        • 17

          "Buradaki abileri ile kamp geçirdiler, hazırlık maçları oynadılar. Kısa vadede bakmamamız lazım. Biz onlara güveniyoruz. Onlar sadece 17 yaşındalar. Daha küçükleri de var. Onlar da zamanı geldiğinde takımın içine girecekler."

        • 18

          "Monchi ile tanışmamız oldu önceden. Kendisiyle fiziksel olarak benzediğimiz için insanlar bizi benzetiyor heralde. Sistemi güzel kuralım, bizler detay olarak kalırız."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa