Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri Luka Modric: "Oğuzhan hep doğru yerdeydi" - Futbol Haberleri

        Hırvatis tan ’ın dünyaca ünlü yıldızı Luka Modric, maç sonu Oğuzhan Özyakup’a övgü yağdırdı.

        Real Madrid forması giyen ve dün gece Hırvatlar’ın en iyi ismi olarak göze çarpan 30 yaşındaki maestro, mücadele hakkında “Çok üzgünüz ama avantaj halen bizim elimizde” yorumunu yaptı. Modric, “Maçın kilit oyuncusu sence kimdi?” şeklindeki bir soruya, “Oğuzhan gerçekten çok iyi bir maç çıkardı. Maç içinde hep doğru yerdeydi” diye cevap verdi. Beşiktaşlı yıldızın ilk açıklanan kadroya alınmaması kararı, kamuoyunda çok eleştirilmişti.

        NURİ: BÖYLE MAÇLAR 'LAY LAY LOM' OYNANMAZ

        Doğum gününde sahaya çıkan Nuri Şahin, en kötü ihtimalle Play-Off’a gideceklerini söyledi. 29 yaşındaki yıldız, “Hocamız çok toplantı yapıyor. Bazen sıkılıyoruz ama böyle önemli maçlar öncesi normal. Bu tür maçlar ‘lay lay lom’ oynanmaz, taktik açıdan üst seviyede olmalıyız. Uzun süre sonra taktiksel olarak oynadığımız en iyi oyundu” dedi. Nuri, “İki maçımızı kazanırsak lider olabiliriz. En kötü Play-Off’a gideriz” ifadelerini kullandı.

        OZAN TUFAN'A TEPKİYİ BURAK YILMAZ ENGELLEDİ

        Hırvatistan maçının 82. dakikasında oyuna girmek için hareketlenen Ozan Tufan, kulübeye geldiğinde tribünden ıslıklar yükseldi. Ancak yerini Ozan’a bırakacak olan Burak Yılmaz, tribünlere dönüp “Hayır, yapmayın” diyerek destek istedi. Bunun üzerine protesto sesleri yerini alkışa bıraktı.

        ÇAĞLAR HARİKAYDI

        Her hattıyla alkış alan Milli Takım’da göze en çok çarpan isimlerin başında Çağlar Söyüncü geliyordu. Altınordu’dan yetişen, 2 yıldır Alman ekibi Freiburg forması giyen genç stoper, Hırvat forvetlere göz açtırmadı. Havadan da yerden de çok kritik hamleler yapan 21 yaşındaki Çağlar, duran toplarda hücuma da destek verdi ve hatasız bir maç çıkardı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa