Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 2018 Dünya Kupası Elemeleri Mircea Lucescu: "Çok büyük bir galibiyet elde ettik" - Futbol Haberleri

        A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu 8. maçında Hırvatistan'ı 1-0 mağlup etti.

        Karşılaşmanın ardından teknik direktör Mircea Lucescu şunları söyledi:

        "Çok büyük bir takım karşısında, çok büyük bir galibiyet elde ettik. Zekice oynayarak bu galibiyeti elde ettik. Oyuncuları çok iyi hazırladım, ama aynı zamanda Hırvatistan'ı onlarla tartıştık ve oyuncularım her şeyi yerine getirdi. Bu galibiyettten dolayı, Dünya Kupası yolunda devam etmemizi sağladıkları için oyuncularımı kutluyorum. İnşallah diğer maçlara kadar oyuncularımız süre alırlar ve en iyi seviyelerine gelirler. Çağlar ve Nuri mükemmel oynadı."

        BASIN TOPLANTISI

        A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Mircea Lucescu, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu. Rumen teknik adam basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

        "Evet, oyuncularımı değiştirdim. Hırvatistan'ın orta sahası çok güçlü. Onlarla aynı düzeyde oynayabilecek oyuncular seçtim. Yabancı sınırı konusu bugünün konusu değil, bunu geleceğe bırakmak lazım. Kassai dünyanın en iyi hakemlerinden biri. Keşke bu hakem Ukrayna maçında olsaydı. Bugün normal yönetti. Bize karşı bir penaltı verebilirdi, ama kasti yapılmış bir hareket değildi o. Ukrayna'da Cengiz'i çekip, düşürdüler. Geçen maçta hata yapmadım. Daha önce hiç tanımadığım oyunculardı onlar. Birçoğu takımlarında oynamıyordu. Artık en önemli şey İzlanda'ya karşı kazanmak. Zafer, bir başka zaferi çağırıyor. Onu yapmazsak, bir anlamı kalmaz."

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa