Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'da transferin son durumu - Trabzonspor Haberleri
        • 1

          Habertürk Spor'dan Haluk Ayyıldız'ın haberine göre; yeni sezona Konyaspor galibiyetiyle başlayan, ardından Fenerbahçe ile berabere kalan Trabzonspor’un Göztepe’ye mağlup olması yönetimi harekete geçti.

        • 2

          50. yılda şampiyonluk parolasıyla çıkılan yolda daha fazla kayıp yaşamak istemeyen Bordo-Mavililer, teknik direktör Ersun Yanal’ın “Transferleri bir an evvel bitirmeliyiz” raporunun ardından kolları sıvadı.

        • 3

          Transferlerle bizzat ilgilenen başkan Muharrem Usta’nın, Milanlı Jose Sosa, Tottenhamlı Moussa Sissoko ve Werder Bremenli Zlatko Junuzovic’e en kısa sürede Bordo-Mavili formayı giydireceği öğrenildi.

        • 4

          Uzun süredir görüşülen 3 oyuncunun kulüpleriyle pazarlıkların son aşamaya geldiği ifade edilirken; Trabzonspor yönetiminin bu hafta içerisinde transferleri açıklayacağı belirtildi.

        • 5

          Özellikle Sosa için yoğun mesai harcayan yönetimin, gerekirse bir kez daha İtalya’ya giderek Arjantinli yıldızı Trabzon’a getirmeyi planladığı öğrenildi.

        • 6

          Sissoko için de ısrarcı olan Fırtına, Junuzovic’i de alarak takımın çehresini tamamen değiştirmeyi planlarken; Ersun Yanal, “Bu takviyerleri bir an evvel yaparsak milli aradan sonra kimse bizi tutamaz” diyor.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa