Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Gençlerbirliği "Kayserispor'u kınıyorum'' - Futbol Haberleri

        Kırmızı-siyahlı ekip, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde İran Birinci Ligi takımlarından Saipa ile yaptığı hazırlık maçını golsüz eşitlikle tamamladı. Gençlerbirliği karşılaşmaya Serdar, Ornah, Aykut, Kulusiç, Hurşit, Burhan, Eren, Tozo, Cem Can, İbrahim ve Kahe 11'iyile başladı. Teknik direktör Thomas Doll, maçın 2. yarısına Orhan ve Aykut dışındaki tüm oyuncuları değiştirerek başladı.

        Kırmızı-siyahlılarda, sakatlığı süren Sandro karşılaşmada yer almadı. Brezilyalı futbolcu saha kenarında fizyoterapist eşliğinde çalıştı.

        Bu arada maçı Hacettepe Kulübü Başkanı Turgay Kalemci, Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav ile birlikte izledi.

        -CAVCAV: ''KAYSERİSPOR'A YAKIŞTIRAMADIM''-

        Karşılaşma sonrası yaptığı açıklamada, bu sezon takımı ilk kez izlediğini belirten Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, ''Gayet iyi hazırlanmışlar. Çok disiplinli oynuyorlar. Buradaki bu gayreti lige yansıtmalıyız'' dedi.

        Transfer yapmadıkları için eleştirildiklerini belirten Cavcav, ''Transfer yapmamakla eleştiriliyoruz ancak sadece Hacettepe'den 11-12 oyuncu aldık. Bir kulübün başka bir kulüpten 11-12 oyuncu alması büyük bir olaydır. Yarın saat 15.00'da hocamızla bir görüşme yapacağız. Herhangi bir transfere ihtiyacı varsa bunu gidereceğiz'' diye konuştu.

        Cavcav, bir gazetecinin Troisi konusundaki sorusunu ise, ''Mehmet Topuz olayını yaşayan Kayserispor camiasına bunu yakıştıramadım. Uyanık menajerler ve 'ben herşeyi çok iyi bilirim' diyen değerli bir arkadaşımız Süleyman Hurma, Troisi'nin sözleşmesinde bulunan '1 milyon dolara serbest kalır' maddesini uyanıklık yaparak kullanmışlardır. Troisi bu parayı nereden buldu? Elinde avuç dolu parayla Avustralya'dan nasıl giriş yaptı? Para, Kayserispor'un kullandığı banka şubesinden yatırılmış gözükmekte. Savcılığa müracaat edeceğiz. FIFA ve CAS'a kadar gideceğiz. Bu tür hareketler sporun içinde olmamalı. Centilmenliğe aykırı. Kayserispor'u şiddetle kınıyorum'' diye yanıtladı.

        Cavcav, geçen sezon Adana'da yaptıkları Kayserispor maçında 3 gol atan Troisi ve o maçta çok iyi oynayan Hakan Aslantaş'ın Kayserispor'a gitmelerini, Kayserispor Kulübü yöneticilerinin kendilerine karşı iyi oynayanları transfer etme politikalarına bağladı. Cavcav, son olarak FIFA ya da CAS'ta kendi lehlerine bir karar çıkması durumunda dahi Troisi'nin Gençlerbirliği'ne geri dönemeyeceğini sözlerine ekledi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa