Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Rams Başakşehir Hedef Avrupa Ligi! - Rams Başakşehir Haberleri

        İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un Hollanda'nın Arnhem kentine bağlı, Hoenderloo kabasında Golden Tulip Hotel'de 9 Temmuz'dan bu yana sürdürdüğü kamp sona erdi.

        Teknik direktör Avcı, Hollanda kampını değerlendirirken, şunları söyledi:

        ''Burada 5 hazırlık maçı oynadık. Her şeyden evvel çalışma ortamı, saha, iklim son derece iyi. Bizim adımıza fiziksel çalışma ve hazırlık maçları yaptığımız ve futbolcularımızın antrenmanlara katılımı son derece yüksek. İki tane ufak tefek sakatlıklarımız oldu. Bugüne kadar 17 günlük süreç bizim adımıza olumlu geçti.''

        İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un bu sezon Turkcell Süper Lig'de 3. sezonunu oynayacağını anımsatan Abdullah Avcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

        ''Büyükşehir Belediyespor her sene üstüne koyarak giren bir takım. Bu sene UEFA Avrupa Ligi gibi bir hedef açıkladı. Buna koşmak için yarışacak. Ligin keyifli takımıyız, değişik sonuçlar alabiliyoruz. Seyircinin en azından kafasında şu var, İstanbul Büyükşehir Belediyespor takımı futbol oynamaya çalışıyor. Bu bizim için önemli, istikrarlı bir kulübüz, hocasıyla, başkanıyla ve futbolcu topluluğuyla istikrarın olduğu yerde de başarı olur. Biz bu sene çıtamızı biraz yükselttik. İlk sene 12. olan, geçen sene 9. bitiren bir takım olarak bu sene daha yukarılara çıkmak UEFA Avrupa Ligi'ne kupası katılmak ve Türkiye Kupası'nda da yol almak düşüncesindeyiz.''

        -HER SENE ÜSTÜNE KOYUYORUZ-

        Takımdan Erman, Kerim, Adriano, Tjikizu gibi önemli isimlerin ayrıldığını ve bunların takım için önemli oyuncular olduğunu vurgulayan Avcı, ''Yerlerine gelenler ise hakikaten fizik kalitesi yüksek, rekabet ortamını arttığımız transferler oldu. Eksiklerimizi mevkisel olarak yerlerine koyduğumuz oyuncular oldu. Her sene üstüne koyuyoruz, bu sene de koyacağız diye düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

        Gidenlere karşılık Sivasspor'dan Sylla ile Herve Tum'u Erman'a karşılık aldıklarını, ayrıca Fenerbahçe'den Can Arat, Konyaspor'dan Oğuz, Kocaelispor'dan Taner Gülleri'yi transfer ettiklerini belirten Avcı, ''Şu anda bir eksiklik görmüyorum, zaten transferi kapattık. Eksiklik görürsek, transfer yapabilecek kapasitemiz var. Bu sene tercih edilen kulüp olmak bizi son derece mutlu ediyor'' diyerek sözlerini tamamladı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa