Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Emreciksin'in Kayseri keyfi! - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Emreciksin, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdükleri Hollanda kampında yaptığı açıklamada, kamp çalışmalarının çok iyi geçtiğini, takım arkadaşlarıyla kısa sürede uyum sağladığını belirtti.

        Kayserispor'a isteyerek geldiğini ve takımda mutlu olduğunu ifade eden Emreciksin, şunları söyledi:

        ''Geçen yıldan takımda olan oyuncular ve bu yıl takıma katılan bizler çok fazla uyum sorunu yaşamadık. Takımda iyi bir kaynaşma var, burada aile gibi olduk. 10 gündür burada çok iyi hazırlanıyoruz. Hazırlık maçları yapıyoruz. Sezona az bir zaman kaldı. Hazırlık maçlarını en iyi şekilde değerlendirip kazanmayı öğrenmek istiyoruz. Şu anda herşey çok iyi gidiyor. İnşallah lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Kayserispor'a geldiğim için çok mutluyum. Buraya gelmeyi ben istedim. Kayserispor beni çok istiyordu. Beni isteyen başka kulüplerde vardı ama ben başka kulüple görüşmedim. Daha önce de gelmek istiyordum ama kısmet olmamıştı. Bu sezon Kayserispor forması giymek nasip oldu. Doğru tercih yaptığımdan eminim.''

        Kayserispor'da kalıcı olmayı amaçladığını vurgulayan Emreciksin, sarı-kırmızılı ekipte herkesin sevdiği ve saygı duyduğu bir futbolcu olmak istediğini kaydetti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa