Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin prensipte anlaştığı Eljif Elmas, Makedonya A Milli Takımı'na çağrıldı - Fenerbahçe Haberleri

        2018 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda yer alan Makedonya, 2 Eylül'de İsrail, 5 Eylül'de ise Arnavutluk ile karşılaşacak. Teknik direktör Igor Angelovski, Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Eljif Elmas'ı da bu maçların aday kadrosuna davet etti.

        Eljif, Makedonya A Milli Takımı formasını ilk olarak İspanya karşısında giymişti. 11 Haziran'da 2-1 biten maçta forma giyen Eljif, sahada 45 dakika kalmıştı.

        Fenerbahçe'ye transferi yaşı nedeniyle resmiyete dökülemeyen Eljif için başkan Aziz Yıldırım, önemli açıklamalar yapmıştı. Yıldırım, geçen günlerde katıldığı bir televizyon programında "22 veya 26 kulüp Eljif Elmas'ın peşindeydi. Eljif Elmas'ı Ajax'ın, Manchester City'nin, Türk kulüplerinin istediğini biliyoruz. Avrupa'dan her yerden istiyorlar çocuğu. Önümüzdeki 2 yıldan sonra çok büyük bedellerle transfer olabilir. Şekip Mosturoğlu'nun 30 Ağustos'a kadar lisans işini çözmesi gerekiyor." ifadelerini kullanmıştı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa