Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Çaykur Rizespor "Transfer yapacağız" - Çaykur Rizespor Haberleri

        Süvarioğlu, yaptığı açıklamada, transferde aceleci davranmadıklarını ve teknik heyetin oluşturduğu bir kadrolarının bulunduğunu belirterek, ''Hocamızın bizden istediği bir kaç oyuncu var. Süper lig hedefimize ulaşmak için orta saha ve forvete birer oyuncu daha transfer etmek istiyoruz. Ancak bunun için aceleci değiliz'' dedi.

        Kızılcahamam kampındaki hazırlık maçlarında, eksik yönlerinin ortaya çıkacağını anlatan Süvarioğlu, yapacakları transferleri buna göre şekillendireceklerini ifade etti.

        Süvarioğlu, Galatasaray'dan bazı futbolcularla ilgilendiklerini belirterek, şöyle konuştu:

        ''Özgürcan'ın da takıma katılması için girişimimiz oldu. Her futbolcu gibi Özgürcan da Süper Lig'de oynamak isteyebilir. Kendisine yapılan teklifler sonrası bir değerlendirme yapacaktır. Ancak Mehmet Güven için herhangi bir görüşmemiz olmadı. Mehmet Güven'in Bank Asya 1. Lig'de oynayacağını tahmin etmiyorum''

        -HER TARAFTAR POPÜLER FUTBOLCU İSTEYEBİLİR-

        Transferde her takım taraftarının popüler futbolcu isteyebileceğini kaydeden Süvarioğlu, şu ifadeleri kullandı:

        ''Her taraftar popüler futbolcu isteyebilir ancak geçen yıl taraftarın, adına şarkılar yazdığı futbolcular bu yıl görüşmek için dahi kulübe gelmedi. Bank Asya 1. Lig'in en yüksek ücretlerini almalarına rağmen başka kulüplerle anlaştılar. Bana göre en popüler futbolcu, emeğinin son damlasına kadar sahada takımı için mücadele edendir. Bunun için sahada sadece kendisi için oynayan, takımın ahengini bozacak futbolculardan uzak durmaya çalışıyoruz.''

        -KALECİ FERHAT'IN DURUMU-

        Kaleci Ferhat Odabaşı'na, kendisine kulüp bulması için 2 gün izin verdiklerini ifade eden Süvarioğlu, ''Ferhat bizim kendisine teklif ettiğimiz şartlarda oynamayacağını iletti. Biz de Ferhat'a gerekli şartların oluşması halinde başka bir kulübe gidebileceğini söyledik. Eğer kulüp bulamazsa kendisi kadro dışı bırakılarak çalışmalarını tek başına yapacaktır'' dedi.

        Süvarioğlu, kaleci transferini şu an için düşünmediklerini belirterek, sözlerini, ''Bizim Emrullah gibi çok kaliteli bir kalecimiz var, bu yükü omuzlayabileceğine inanıyoruz'' diyerek tamamladı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa