Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor "Gönlümüzde Avrupa yatıyor" - Futbol Haberleri

        Yeşil-beyazlı ekibin antrenmanını saha kenarından Genel Menajer Adil Cenkçiler ile birlikte izleyen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, daha sonra teknik heyet ve futbolcularla sohbet etti. Yeni sezonda kentin Bursaspor'dan çok şey beklediğini kaydeden Altepe, "Gönlümüzde Avrupa yatıyor. Ligi zirvede bitirip kaliteli futbolla Avrupa'da mücadele etmeliyiz. Atatürk Stadyumu'nu da yeniden inşa ederek uluslararası maçlara ev sahipliği yapmak istiyoruz. İnşallah yeni stadyumda Bursaspor, Avrupalı rakipleriyle mücadele eder" dedi.

        Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ise, Altepe'nin ziyaretinden memnun kaldıklarını ifade ederek, "Zaten buradaki gurbetçiler sayesinde kendimizi yabancı hissetmiyoruz. Başkanımızın ziyareti de bize moral ve motivasyon sağladı" diye konuştu.

        Bursaspor'un antrenmanının ardından Başkan Recep Altepe, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve basın mensuplarının da yer aldığı çift kale maç yapıldı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın hakem olduğu mücadelede kırmızı takım, gri takımı son dakikada Mutlu Topçu'nun 40 metreden attığı golle 1-0 yendi. Kırmızı takım Recep Altepe, Mutlu Topçu, Birol Berkem, İbrahim Bakır, Öztürk Tanrıbilir, Necmettin Kocaman, Mesut Mestan, Adil Cenkçiler'den oluşurken, basın mensupları ağırlıklı olduğu gri takımda Beytullah Süat, Burak Uçar, Emre Koşak, Satılmış Şimşek, Erol Korkmaz, Ersel Uzgur ve Ali Turan yer aldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa