Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş 'Bomba' aşkına elveda Bobo! - Beşiktaş Haberleri

        GAZETE HABERTÜRK - KARTAL YİĞİT'İN HABERİ

        Demirören, Catania maçında isteksiz görünen Bobo'yu kesin olarak gözden çıkarttı. Üst üste 5 şampiyonluk sözü veren Beşiktaş Başkanı Demirören, yöneticilere de "Öyle bir isim alacağız ki herkes bizi konuşacak" dedi. Başkanın listesinde B.Münihli Sosa ve Sevillalı Renato var.

        Beşiktaş'ta Başkan Yıldırım Demirören aşka geldi. Çarşı'nın düzenlediği gecede üst üste 5 şampiyonluk sözü veren Demirören, bu söylemini güçlendirmek için kolları sıvadı. Şu ana kadar Nihat Kahveci, İsmail Köybaşı, Erhan Güven, Michael Fink, ve Matteo Ferrari'yi renklerine bağlayan siyah beyazlılılarda Başkan Demirören gizli planını önceki günkü yönetim kurulu toplantısında açıkladı. Delgado'nun sakatlığı nedeniyle arayışta olan Yıldırım Demiröreni çok ünlü bir yıldız alacaklarının sözünü verdi.

        Demirören'in yöneticilere "Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım şampiyonluk sözü verdi ama biz bu ligin en büyük favorisiyiz. Ben de 5 yıl üst üste şampiyonluk için taraftara söz verdim. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağım" dedi.

        -SIR GİBİ SAKLIYOR AMA...-

        Yıldırım Demirören yöneticilerden bile gizlediği 10 numara planını ise şöyle açıkladı: "Öyle bir bomba patlatacağım ki herkes duyunca hayretler içerisinde kalacak. Türkiye bu transferi konuşacak. Şu anda isim telaffuz edemem. Bu konuda bana anlayış göstermenizi istiyorum." Başkan yönetim kurulunda her ne kadar isim açıklamasa da listede bulunan isimlerden ikisinin Bayern Münihli Sosa ile Sevilla forması giyen Renato olduğu öğrenildi. Demirören'in hedefe ulaşmak adına para konusunda da her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu belirtildi.

        -DENİZLİ İSTEMİYOR-

        Başkan Yıldırım Demirören bomba sözü verdi ama Mustafa Denizli aynı fikirde değil. Demirören'in 5 yıl üst üste şampiyonluk sözünü tekzip eder gibi 1 yıllık söz veren tecrübeli teknik adam, büyük bir yıldız oyuncu alınmasına da karşı. Denizli'nin ünlü oyuncu yerine kontenjannı boşalması halinde Arjantinli Buonanotte'nin alınmasında ısrarlı olduğu belirtildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa