Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Boluspor "Görkem parayı seçti" - Futbol Haberleri

        Boluspor'un efsane taraftar grubu Yarenler'in resmi internet sitesinde yayınladığı bir mesajda, Konyaspor'a transfer olan Görkem Görk ve yapılan transferlerle ilgili açıklamaları Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı'yı kızdırdı. 1965 Taraftarlar Derneği ve Yarenler Taraftarlar Derneği arasındaki transfer tartışmalarına anlam veremediğini söyleyen Çarıkçı, "İnternet sitesinde bir yazı okudum. Konyaspor'a transfer olan Görkem Görk'ün Boluspor'u istediği yazıyor. Taraftarların gönlünde taht kuran bir oyuncu elbette bize faydalı olacaktır. Ancak Görkem, Boluspor'un menfaatlerini değil parayı düşünmüştür. İşin şovuna kaçtı. Bizi o kadar çok isteyen bir oyuncu varsa paradan önce Boluspor'u düşünmelidir. Görkem, bunu yapmadı. Konyaspor'un teklifini kabul etti. İnşallah istediğine kavuşur" dedi.

        Taraftar sitelerinde transfer tartışmalarının arttığını ve kombine satışlarından istedikleri verimi alamadıklarını ifade eden Çarıkçı, "Bizim görevimiz bu kulübü yönetmek. Taraftarların görevi de tribünde takımlarını desteklemek. Biz onların işine karışmıyoruz. Kimse kimseye karışmasın. Kombinelerin satışı ortada. Yapılan transferler de anlayana bomba, anlamayana hikaye gibi gelebilir. Biz Boluspor'un menfaatlerini düşünerek hareket ediyoruz. Transferi 'sen yazdın', 'ben yazdım' diyerek kapışmak yerine yeni sezon hazırlıkları yapın. Herkes işine baksın. Kombine almamak için transferleri bahane edip öküz altında buzağı aramayın" diye konuştu.

        Boluspor'un menfaatleri doğrultusunda transfer yaptıklarını söyleyen Başkan Çarıkçı, "Amacımız, bizi istediğimiz hedefe ulaştırabilecek oyuncular almaktı. Herkes yapılan transferlerin yeterli olmadığını düşünüyor. İsim yapmış futbolcu istiyor. Boluspor isme değil, ileride bize katkı sağlayabilecek oyuncuları seçer. Şu ana kadar yapılan transferler de ortada. Anlayana transferlerin hepsi iyi" ifadelerini kullandı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa