Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Sambacılar UEFA'nın sitesinde! - Fenerbahçe Haberleri

        Sitedeki haberde, yeni Brezilyalıların 22 Temmuz Çarşamba günü İstanbul'a gelecekleri ve kendilerini sarı-lacivertli renklere bağlayacak olan imzayı atacakları ifade edildi.

        Haberde, Andre Dos Santos'un Brezilya Milli Takımı'nın kazandığı son turnuva olan Konfederasyon Kupası'nda 5 karşılaşmada forma giyerek, ''Sambacılar''ın kupayı kazanmasında yardımcı olduğu belirtildi. Santos'un takım arkadaşı Cristian ile de takımı SC Corinthians Paulista'nın Brezilya Kupası'nı kazanmasında büyük emeği olduğu kaydedildi.

        Fenerbahçe'nin kadrosunda Roberto Carlos, Gökçek Vederson, Alex, Deivid olmak üzere 4 Brezilyalı oyuncunun yer aldığı bildirilen haberde, sarı-lacivertlilerin bu transfer döneminde kadrosuna kattığı Fabio Bilica, Andre Clarindo Dos Santos ve Cristian Oliveria ile Brezilyalı oyuncu sayısına 3 futbolcunun daha eklendiği ve toplam ''Sambacı'' sayısının 7'ye ulaştığı ifade edildi.

        Haberde, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Macaristan'ın Honved takımıyla karşılaşacak, teknik direktör Christoph Daum yönetimindeki Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi mesaisine 30 Temmuz'da Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapacağı maçla başlayacağı da okuyuculara hatırlatıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa