Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig "Güzel İnsan"ı uğurladık! - Futbol Haberleri

        Vedat Okyar, Teşvikiye Camii'nde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi.

        Teşvikiye Camii'nde düzenlenen törene UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener, Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal, Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba, eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen, eski Galatasaray Kulübü Başkanı Faruk Süren, Futbol Federasyonu Başkanvekili Lutfi Arıboğan, Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl, Bursaspor yöneticileri ve eski futbolcuları, Beşiktaş'ın eski futbolcuları, siyah-beyazlı yöneticiler, kongre üyeleri ve taraftarlar katıldı.

        Kalabalık bir katılımın olduğu cenaze töreninin ardından Okyar'ın naaşı cenaze arabasına konulup Zincirlikuyu Mezarlığı'na götürüldü. Bu sırada katılımcılar Vedat Okyar'ı alkışlarla uğurlarken, taraftarlar da ''Büyük Kaptan'', ''Güzel insan ölmedi, kalbimizde yaşıyor'' diye tezahüratlarda bulundu.

        Eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Şen, Vedat Okyar için Bodrum'dan geldiğini belirterek, ''Herkesi severdi, herkes de onu severdi. Keşke tanımasaydım, şimdi çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin'' dedi.

        Galatasaray Kulübü Başkanı Faruk Süren ise ''Güzel bir insanı kaybettik. İyi futbolcuydu, sonra iyi yazar oldu. Allah rahmet etsin'' diye konuştu.

        Beşiktaş'ın eski kaptanlarından Rasim Kara da Vedat Okyar'ın çok iyi bir insan olduğunu, böyle bir insanı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade etti.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa