Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Mondihome Kayserispor Kayseri'de sakatlıklar can sıkıyor! - Mondihome Kayserispor Haberleri

        Eren'in ardından bir diğer sakatlık haberi de 19 yaş altı genç milli takım kampından geldi. Kayserisporlu Furkan Öçal, milli takım kampında sakatlandı. Hollanda kampına gelerek takıma katılan Furkan, takımdan ayrı olarak doktor kontrolünde çalışmalara başladı. Furkan'ın, ligin ikinci haftasına yetişebileceği belirtildi.

        Yedek kaleci Gökhan da antrenman sırasında sakatlandı. Menisküs teşhisi konulan genç kaleci, İstanbul'a gönderildi. İstanbul'da ameliyat olacak Gökhan'ın 3-4 hafta sahalardan uzak kalabileceği öğrenildi.

        Teknik Direktör Tolunay Kafkas, şanssız sakatlıklar yaşadıklarını, sakatlıkların moralleri bozmasına rağmen kamp çalışmalarının oldukça verimli geçtiğini söyledi.

        Arnhem kenti yakınlarında Bilderberg Oteli'nde 13 Temmuzdan beri kamp yapan sarı kırmızılı ekip, günde 2 antrenmanla çalışmalarını sürdürüyor. Kondisyon çalışmalarının yanı sıra teknik ve taktik çalışmaları da yapan takımda yeni transferlerin uyum sağladığı, futbolcuların azimli ve hırslı oldukları gözlendi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa