Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Almanya Daha çok Türk oyuncu göreceğiz! - Futbol Haberleri

        Schalke Veltins Arena Stadı'nda günün ilk maçında Schalke ile Stuttgart karşı karşıya geldi. Stuttgart'ta gurbetçi futbolcu Serdar Taşçı ilk 11'de sahaya çıkarken, sakatlığı geçen Yıldıray Baştürk kadroda yer almadı. Schalke'de ise Halil Altıntop sakatlanan Moravek'in yerine oyuna girerken, mücadelede fazla etkili olamadı. Günün ikinci maçında ise Bayern Münih ile Hamburg karşı karşıya geldi. Bayern Münih'de Hamit Altıntop ikinci yarıda sakatlanan Rus futbolcu Tymoshchuk'un yerine oyuna dahil oldu.

        Schalke-Stuttgart maçının bitiş düdüğünün ardından çıkış koridorunda hasret gideren Halil ve Hamit Altıntop kardeşler, basın mensuplarına açıklama yapmadı. Stuttgart'ta forma giyen gurbetçi futbolcu Serdar Taşçı, "Hazırlık dönemindeyiz. Böyle galibiyetler çok önemli değil. Yine de iyi oynadık" dedi. Stuttgart ile 2012 yılına kadar sözleşmesi olduğunu hatırlatan Serdar Taşçı, "Stutgart ile sözleşmemi uzatmak istiyorum. Büyük ihtimalle uzatırım. Ama yine de her şey olabilir. 2012 yılına kadar zamanım var" dedi.

        Hamburg'un yardımcı antrenörü Erdinç Sözer ise, "Hamburg'd başarılı olmak istiyoruz. Bu şansı kendimize tanımak istiyoruz" dedi. Gelecekte Bundesliga'da daha çok Türk futbolcu göreceklerini dile getiren Sözer, "Türk futbolcular Bundesliga'da çoğalıyor. Gençlerimiz yetişiyor. Hamburg'ta Tolgay ve Tunay gibi oyuncularımız var. Ben inanıyorum ki gelecekte Bundesliga'da daha çok Türk genci göreceğiz. Bu futbolcularımıza zaman gerek. Sakin olmaları gerek. Bunları başarmaları halinde gerisi gelecektir" diye konuştu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa