Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 3. Lig Adana'da açlık grevi! - Futbol Haberleri

        Bu kapsamda, kendilerinin de sembolik açlık grevi yapacaklarını belirten Kopan, ''Çalışma hakkımız elimizden alındı. Bizce TFF bu uygulamayı, planlamadan ve düşünmeden başlatmıştır. Kılıç'a destek vermek ve bizim gibi mağdur olmuş futbolcuların haklarını savunmak, bir nebze de olsa ses getirebilmek için bu sabahtan itibaren açlık grevine başladık. Saat 22.00'de grevi bitireceğiz'' dedi.

        Kopan, karar nedeniyle Tavşanlı Linyitspor'dan ayrılıp, amatör ligdeki Pansu Şekerspor'a geçtiğini belirterek, ''Bizim gibi binlerce futbolcu aile geçirdiriyor. Tek mesleğimiz olan futbolculuk elimizden alınıyor. Büyüklerimiz, sadece Süper Lig ya da 2. ligin olduğunu düşünüyorlar. Ama bu liglerin başladığı, futbolcu yetişen yer 3. ligdir'' diye konuştu.

        Hakan Menekşe (30) ise son olarak 3. ligdeki Keçiören Gücü takımında oynadığını ve sözleşmesinin yenilenmeyeceğini ifade ederek, şunları söyledi:

        ''Çok sayıda futbolcu mağdur oldu. Kararla 3. ligde yeni genç oyuncuların yetişmesi hedefleniyor. Ancak, genç oyuncuların yetişmesi için takımlarda onlara yol gösterecek tecrübeli ağabeylerinin de olması gerekli. Bugüne kadar böyle oldu. Ama artık onlara yol gösterecek ağabeyleri olmayacak.''

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa