Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Malatya'da "ortak akıl" toplantısı! - Futbol Haberleri

        Vali Saran, yaptığı açıklamada, 22 Temmuz Çarşamba günü saat 17.30'da Polis Evi'nde Malatyaspor'un içinde bulunduğu sıkıntının giderilmesi için ''İstişare, Ortak Akıl ve Paylaşım Toplantısı'' yapılacağını bildirdi.

        Saran, şöyle konuştu:

        ''Malatyaspor, Malatya'nın sosyal ve ekonomik bakımdan kimliğinin ve dayanışmasının temsil edildiği kurumsal bir yapı. Malatyaspor'un köklü bir geçmişi var. İçinde bulunduğu sıkıntının giderilmesi için arayışlar var. Biz de ilin mülki amiri olarak kulübün içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulup kurumsal bir yapıya kavuşması ve arayışların bir çözüme kavuşması için bu toplantıyı düzenledik.''

        Kongrelerin ve yönetim oluşumlarının valiliğin dışında devam eden süreç olduğuna dikkati çeken Saran, ''Kulüp yönetimine aday olmayı planlayanların bizimle görüşmesi icap etmiyor. Amacımız kentteki spor altyapısının gelişmesi, toplumun bu konuda sıkıntılarının giderilmesi. Valilik olarak bunu tesis etmek için çalışıyoruz'' dedi.

        Malatyaspor ile ilgili son gelişmeleri değerlendirmek, fikir alışverişinde bulunmak ve soruna çözüm bulma iradesinin ortaya çıkarılmasını sağlamak üzere bir araya gelineceğini aktaran Saran, ''Malatyaspor'un içinde bulunduğu sorun karşısında çözüm önerileri sunan çeşitli kesimler var, temsilciler var. Herkes bir arayış içinde. Bu sorunları derli toplu konuşmak, çözümünü kolaylaştırmak istedik'' diye konuştu.

        Toplantıya Malatya milletvekilleri, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata ve çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri davet edildi.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa