Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Östersunds'dan Saman Ghoddos'u transfer etmek istiyor (Saman Ghoddos kimdir?) - Fenerbahçe Haberleri

        Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'de sürdüren ve bugüne kadar Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena, Nabil Dirar ve Carlos Kameni'yi kadrosuna katan Fenerbahçe'de merkez santrfor arayışları sürüyor. Sarı-lacivertliler, Östersunds'un en dikkat çeken ismi Saman Ghoddos'u gündemine aldı.

        Fanatik'te yer alan habere göre Aykut Kocaman, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turundaki Galatasaray maçında 1 gol 1 asistlik performansıyla yıldızlaşan Ghoddos'u çok beğendi.

        Kocaman’ın, yönetimden bu futbolcunun durumunun sorulmasını istediği öğrenildi. Kanarya’nın kurmaylarının da 23 yaşındaki oyuncunun menajeri Ferhat Çiftçi ile masaya oturduğu bildirildi.

        Forvet araksında, kanatlarda ve santrfor bölgesinde görev yapabilen genç futbolcu, son dönemin yeni yıldız adayları arasında gösteriliyor. Hızı, güçlü yapısı ve tekniğiyle dikkatleri çeken Ghoddos, aynı zamanda İsveç Milli Takımı’nın aday kadrosunda da yer alıyor.

        REKLAM

        Ghoddos’un, Fenerbahçe gibi büyük bir takımda oynamaya oldukça sıcak baktığı öğrenilirken, kesin alınması yönünde bir rapor çıkması durumunda, kulübüyle de pazarlıkların hemen başlaması bekleniyor.

        SAMAN GHODDOS KİMDİR?

        DOĞUM TARİHİ: 6 Eylül 1993 (23 yaşında)

        DOĞDUĞU İL: Malmö / İsveç

        BOYU: 1,77 m

        UYRUĞU: İsveç

        MEVKİ: Santrfor

        AYAK: Sağ ayak

        GÜNCEL PİYASA DEĞERİ: 900 bin €

        2016-2017 SEZONU İSTATİSTİKLERİ: 12 maç 3 gol 6 asist 6 sarı asist

        OYNADIĞI TAKIMLAR: Bunkeflo, Trelleborgs FF, Syrianska FC, Östersunds

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa